Kelebekk-0307 yok canım kilo kaybı yaşadı sarılık oldu bende emziriyorum zannediyorum ama emzirmiyormusum aç kalmış çocuk sarılığı yükselmis böbrekleri susuz kalmış hastane de yattı 2 gün sarılıkdan sonra biz beraber kaldık emzirmeyi öğretmeleri gerek ama hiç birşey yapmadılar ben kendim özel bebek hemşiresi tuttum evime geliyor herşeyi öğretti hala da gelir göğsümün ucu yoktu benim o yüzden ememiyormus çocuk kadın gogsumun ucunu tutturana kadar neler çekti 3 4 gün sürdü sonra yavaş yavaş alışmaya başladım çocuugun kilosu oylelikle düşmüştü yoksa 3 kilo 280 gram doğdu sonra 2 kilolara kadar düştü kilo kaybindan şimdi de daha fazla alması gerek ama sütüm yetmiyor sanırım mama veriyoruz dun gittik hastaneye mamayı arttırın fazla verin dedi doktor aslında almış 3 günde 90 gram almış ama fazla alması gerek 3490 olmuş fazla olması gerek yani 4 kilo da felan olmasi gerek ama malesef sanırım sütüm yetmiyor heralde o yüzden sordum mama verip de emziren anneler varmı diye ne kdr emziriyorsunuz ne kdr mama veriyorsunuz mesela herkese soruyorum yazamadım çocuk durmuyor uyumuyor gece uykusu gündüz uykusu yok maalesef.