Melekoz Kızlar hem mama verip hem anne sütü veren varmı benim çocuğum ilk başta kilo kaybı yaşadı toparlanması zaman alacak sanırım.
Kelebekk-0307 Melekoz hem mama veriyorum hemde emziriyorm benim bebegimde ilk dönemlerinde kilo kaybetti alamadi o şekilde toparladik
egeninincisii Melekoz Ben göğüs ucu sıkıntımdan dolayı hem emzirdim hem mama verdim. 1 kutu mama bitirdikten sonra emmeyi öğrenip sadece meme almaya başlamıştı.
beyzagl44 Melekoz bebeğim 2120 gram doğdu. 3 gün küvezde kaldi. 15 günlükken 2800 gram olmuştu bile 🧿☺️ benimki emmiyor memede uyuyor ac kaliyor o yuzden sürekli sağıp veriyorum biberonla. günde bir kere falanda sma comfort mama kullanıyorum genelde gece veriyorum tok tutuyor. iyi toparladı çok sükür ☺️ bu ara mama biraz kabızlık yaptı değistirmekte istemiyorum ama bakalim.
Melekoz Enel bende mama veriyorum hem emziriyorum ama 40 gram eksik çıktı gene hastaneye gittik kanla idrar aldılar kan da bişey çıkmadı kültür de salı gidicez bklm ne dicekler
Kelebekk-0307 Melekoz bebeğiniz ne kadarlık oldu ilk dogduklarinda kilo vermezler ödem atarlar o her bebekte oluyor benim bebeğim 3200 doğdu ödemi atınca 3 kilo oldu ilk 15 günde en az doğum kilosuna ulaşması gerekiyor benimki 15.gunde doğum kilosundan fazlaydı ama hemşire daha fazla alsaydı daha iyi olurdu demisti
Adamiranin__annesi Benimki şuan 5 yaşında ama ilk doğduğundan beri hem mama hem. Süt emdi.. 17 ayliga kadar emdi zaten sonra aşırı isiriyodu katlanıyodum aslında Bi şekilde ama sonra aşırı aşırı yara olmaya başlayınca 17 aylıkken emmedi yani… Ama ablaminki 5 yaşına kadar emdi hatta hala bile emiyodur benimki ondan uzun ve kilosu da biraz daha iui. Tamam kilolu değil benimki ama çok hareketli ama boyu falan uzun
Neslihan37_ Adamiranin__annesi oha ne beş yaşı ya hala emiyor derken şuan kaç yaşında?? 5 yıl nasıl gelemeye devam etti o süt??
Melekoz egeninincisii valla benim memenin ucu yoktu özel bebek hemşiresi geldi evime hala da geliyor o öğretti emzirmeyi memeyi tutmayı o yaptı yoksa ben yapamazdım zor tuttu 3 4 gün uğraştık kadın kafasından tuttu mememe yapıştırdı tutana kdr devam etti hastanede yattık hiç yapamadılar ilgilenmediler bile..
SerraveAnnesii Ben hiç mama vermedim anne sütüyle çok güzel toparlandı 😊 sütünüz varsa yetiyorsa mamaya gerek yok zaten
Iremozates beyzagl44 biberon kullanmayın dedi bana doktorum. Su an bebegim 21 gunluk memede uyuya kalıyor sutum var ama doyup doymadıgına emin olamıyorum. Biberon ne zamandan sonra kullanılabiliyor
Melekoz Kelebekk-0307 yok canım kilo kaybı yaşadı sarılık oldu bende emziriyorum zannediyorum ama emzirmiyormusum aç kalmış çocuk sarılığı yükselmis böbrekleri susuz kalmış hastane de yattı 2 gün sarılıkdan sonra biz beraber kaldık emzirmeyi öğretmeleri gerek ama hiç birşey yapmadılar ben kendim özel bebek hemşiresi tuttum evime geliyor herşeyi öğretti hala da gelir göğsümün ucu yoktu benim o yüzden ememiyormus çocuk kadın gogsumun ucunu tutturana kadar neler çekti 3 4 gün sürdü sonra yavaş yavaş alışmaya başladım çocuugun kilosu oylelikle düşmüştü yoksa 3 kilo 280 gram doğdu sonra 2 kilolara kadar düştü kilo kaybindan şimdi de daha fazla alması gerek ama sütüm yetmiyor sanırım mama veriyoruz dun gittik hastaneye mamayı arttırın fazla verin dedi doktor aslında almış 3 günde 90 gram almış ama fazla alması gerek 3490 olmuş fazla olması gerek yani 4 kilo da felan olmasi gerek ama malesef sanırım sütüm yetmiyor heralde o yüzden sordum mama verip de emziren anneler varmı diye ne kdr emziriyorsunuz ne kdr mama veriyorsunuz mesela herkese soruyorum yazamadım çocuk durmuyor uyumuyor gece uykusu gündüz uykusu yok maalesef.
Melekoz Enel sanırım doymuyor anne sütü yetmiyor heralde mama veriyoruz devam edeceğim bidaha aç kalmasıni istemem korkuyorum aç kalacak diye baya birşey yaşadık da o yüzden
Nilgun75 Melekoz oğlumda hem mama hem süt verdim,6. Aya kadar zar zor memeyi kabul etti,sonra sütüm azaldı ,kesildi,mamaya devam ettim,kızımda hem mama hem süt verdim ,sorunsuz 2,5 yaşına kadar emdi,çocuktan çocuğa değişiyor bu durum
Bebegim6636 Benimde sütüm yok çok az geliyor mama veriyorum .olan az sütü de veriyoruz 😢😢😢😢 benim niye süt yok olmayinca tutmuyor .daha 25günlük istemiyor 🥺🥺🥺🥺
berceste5155 Melekoz ilk hafta kilo kaybı yaşaması normal bebeğiniz kaç haftalık ya da günlük bende günde bir kere mama veriyorum
Melekoz berceste5155 yok canım aç kaldı ben emziriyorum zannediyordum emmiyormus çocuk bizde blmiyoruz mama da yoktu bilemedik
Momy_eyyuptalha Melekoz benim bebeğim prematüre bebek olduğu için mama vermedi doktorum önermiyorum dedi aile hekimine danıştım oda önermiyorum dedi anne sütü ile toparlansin dedi bende mama başlamak istedim
Neslihan37_ Melekoz ben malesef ne yaptıysam sutumu arttiramadim denemediğim şey kalmadı hormon düşüklüğünden süt bezlerim süt toplayamiyormus yeterince 😔 o yüzden 3 aydır çoğu mama verdim anne sütünü çok az aldı. Suaa da göğüslerim terbiye oldu ve neredeyse kesilmek üzere .. önemli olan bebeğin sağlığı ne kadar yzulsemde kâr etmiyor artık nasip böyleymiş sende dert etme mama verilmesi gerekiyorsa ver kimseyi dinleme bebek senin ona birşey olsa en çok senin canın yanar
Melekoz Neslihan37_ bosverin üzülmeyin mama verin yeter ki onlar iyi olsun sağlıklı olsun rabbim hiç kimseyi hastaneye düşürmesin yok ben dert etmiyor sadece kendimi sucladim nasil aç birakirsin diye ama ilk annelik deneyimi işte bilemedik malesef bu üzdü beni
Kelebekk-0307 Adamiranin__annesi Neslihan37_ annem abimi 6 yaşına kadar emzirmis sonrasinda abim utanıp kendi bırakmış o yüzden inanırım buna 🙈 cidden emmeye devam ettikçe süt geliyor demek ki 😊🤭
trakyalikizce Melekoz 2. gün kan uyuşmazlığına bağlı sarılığa yakalandı ve sürekli uyumaya başladı asla emziremiyordum ememiyordu uyanmıyordu mecburen mamayla besledik şırıngayla. Şimdi çok şükür düzeliyor emmeye başladı ama mama takviyesini daha bırakmadık atlatana kadar devam edeceğim
Melekoz trakyalikizce bizde öyle çok yükselmişti ben emzirememisim aç kalmış böbrekler susuz kalmış kilo kaybı yaşadı göğsümün ucu yoktu benim aslında aklıma da gelmedi değil bebek sesler cikarinca emiyor zannettim sonra da işte mama vermeye başladık hemde emiyor bakalım biraz düzelsin de eğer baktık gene olmuyor düşüyor mamayı kesmeyiz