Aszlii Merhaba bugün tam 6 haftama girdim ve dün aksamdan beri hafif bi kanamam var normalmi ilk haftaları? Doktorlar bugün kapalı olduğu icin gidemiyorum
Cemos Aszlii canm benim gebelikte kanama olması normal degil doktorlar en ufak kanamada gelin diyolar bnce yarn sabhtan git hmn dktora
Edirefp Aszlii nasıl kanama bildiğin kırmızı kanmı yoksa kahverengi yasa pembemsi akıntı tarzımı ?? Bide ağrın varmı
BesteCanerKutluzolu Aszliicanım imkanın varsa bi acile git bence sabahı bekleme derim ben bazen hemen önlem almaları gerekiyor doktorların çünkü. Hem için rahat etsin belki yerleşme kanamasıdır inşallah öyledir.
Aszlii BesteCanerKutluzolu Doğru diyorsun acile gitmek en iyisi olcak yarını beklemek yerine , inşallah öyledir bari acile gidersem icim rahat olur
Nurrrr Aszlii cnm benimde bel agrım oldugu gün kanamam oluyor 9 haftalk olduk hala devam ediyor iğne oluyorum her gün belini koru mümkünse
BesteCanerKutluzolu Aszlii bence de içini rahat tut ama sonuçta sen stres yaparsan bebeğin de yapar 😉 İnşallah iyidir bebekle ilgisi yoktur kanamanın en azından belki ilaç kullanıp yatman gerekiyordur ona göre davranırsın
Snur Aszlii benim de kanamam olmustu canım doktorum kanama koyu renkliyse korkma demişti ama yine de bi acile git duruma göre doktoru arayıp cagiriyorlar
Aszlii [bilinmeyen] amiiin inşallah cok gecmiş olsun inşallah sağlıklar alirsin yavrunu kucagina, bakalım acildeyiz sıra bekliyoruz ne sonc cıkıcak🤔
Aszlii BesteCanerKutluzolu acilden ciktik yeni doktor dedi ilk aylari normalmis kanam olması ve eve gönderdi
Ellmyra Benimde 1 haftadır kanamam var.. haftada 1 prolutan depot enjeksiyon olarak, günde 3 kapsülde progestan alıyorum.. Yarın akşam kontrolüm var.. kese geçen çarşamba 1.13 cm idi..
mrskorkut Ellmyra bende Aynı sizin gibi haftada bir proluton iğne günde 3 progestan fitil kullanıyorum 5.haftamda kanamam olmuştu çok şükür 7.haftamdayım geçti ama insan yine bir tedirgin oluyor Rabbim cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın 🙏🏼🙏🏼❤🤗
Tubii Acile git kuzu direk ins bebeğin saglikli olur progestron falan verir doktrlar belki düşük tehlikesi varsa bolca dinlen iyi bak kendine ve bebise
Aysemiray Aszlii canim arastirmya git takibe alsinlar seni bende de oldu pazar gecesi sabah 4 de arastirmaya gittik esimle serum taktilar yatis yaptilar takibleri cok iyi ilgi alaka muhtesemdi kendimi özel hastanede gibi hissetmistim cok sukur bebegim iyii
Aszlii Aysemiray cok gecmis olsun canim, insallah sagliklar kucagina alirsin yavrunu, bizim burda arastirma yok maalesefe acile geldim bekliyorum 2bucuk saat oldu😕 berlin deyim