Bebis_annesi51 duuyqquu anladım canım maşallah 🧿🥰 Korksak ne olcak sanki canım mecbur o çocuk ordan bir şekilde çıkacak napalım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil gelip geçici şeyler 😊. Sağol canım bizde öpüyoruz inşallah yazarım artık bi doğurayım da hayırlısıyla 🤲🏻🥰
duuyqquu Bebisinannesi23 maşallah barekallah 🧿 ya bende okurken hep böyle şeyler duymak istiyordum 🙈 güzel geçincede deneyimlerimi paylaşmak istedim. Çünkü hamilelik çok değişik bir duygular içinde geçiyor heyecan,korku,annelik hissi.. daha bir sürü. Çok öpüyoruzz sizi gününüz güzel geçsin 🌞
Hazelnuts duuyqquu Merhaba hayırlı olsun💕 epidural takılırken zorlandığınız bir an oldu mu ve sonrası gerçekten söylendiği gibi ağrısız mı?
duuyqquu Hazelnuts sedyede yan oturdum önümde ebem vardı sarıl bana dedi o da bana sarıldı. Sadece iğne takılırken hareket etmemeniz gerekiyor ve küçük bir iğne giriyor hiç öyle büyük bir acı değil. Ben tek tam doz aldım 10cm e onunla ulaştım hiçbir ağrı sızı yok kesinlikle. Şöyle düşünün dolgu ya da kanal tedavisi için iğne vuruyorlar ordaki sesi baskıyı hissediyorsunuz ama acı hissetmiyorsunuz aynı onun gibi. Doğum açıklığına ulaşınca ıkınmam için biraz uğraştılar 5dk diyebilirim istedikleri pozisyonda da doğum dozu yaptılar ve bitti 💜
Adenssmom duuyqquu aa evet bende bebegimle çıkmak istiyorum bende söyleyeyim ebelere 😊 siz böyle konuşunca bi rahatladım korkuyordum biraz 😊
duuyqquu Adenssmom hiçç korkmayın inşallah işini seven vicdanlı insanların elinde doğumunuzu gerçekleştirirsiniz ♥️☺️
AnagibiAnaa duuyqquu Hayranlıkla okudum hikayenizi Maşallah ❣️ Sağlıkla sihhatle büyütün yavrunuzu inşallah darısı başımıza.. bende çok isterim tüm annelere moral olacak bi doğum hikâyesi paylaşmak 😍
duuyqquu AnagibiAnaa çook teşekkür ederimm ☺️ kıyamam mutlaka sizin de yazacağınız çok güzel bir hikayeniz olacaktır 🌞 dilerim gönlünüze göre olsun tüm süreç 💜🕊️
Sdervisoglu duuyqquu ya bende normal doğum istiyordum fakat doktorum çatın dar dedi kızlar hiç böyle durumla karşılaşan oldu mı
duuyqquu Sdervisoglu aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşımda oldu canım. Bebiş en son 3800g dı ve yan yatıyordu kanala yerleşmemişti. Çatı olarakta çok müsait değilmiş ufak tefek zaten arkadaşım. Normal bu şekilde aşırı zor demiş doktoru sezaryene yöneldiler öyle doğdu. Aslında önemli olan sağlıkla gelmesi yavrularımızın. Tabiki normal doğum çok güzel ama bebişi riske sokan her şeyden bence uzak durulmalı ♥️
egemomss 37+5 haftalığız, normal doğum planlıyoruz. O kadar çok korkuyordum ki doğumdan, şuan nasıl rahatladım sayenizde anlatamam. Sağlıkla büyütün inşallah.♥️
Emisse duuyqquu maşallah kuzum epiduralli normal doğum mu oldu 🙈 epiduralden dogumdan sonra şikayetlerin oldu mu baş ağrısı bel ağrısı gibi ?
Elifkorler_16 duuyqquu göğüs ucu kremini göğsüne mi kullandın ya da ? Bide karnına bacağına falan bişeyler kullandın mı ?
Kader_yldrm duuyqquu ayy ne güzel bir doğum hikayesi maşallah ya Allah analı babalı büyütsün bize de böyle güzel doğum nasip etsin. Hangi hastanede doğum yaptınız?
Tgcccc duuyqquu canim nerde dogurdun doktorun eben kimdi🙇🏻♀️🙇🏻♀️ hayirli olsun allah analı babalı saglıkla buyutsun kader güzel olsun