senanurkesmen iri bebek daha kolay doğar çatınızda bi sorun yoksa bekleyin derim teyzem evde doğum yaparak 6 buçuk kilo doğurmuş kuzenimi ve en kolay dogumumdu der hep
Bebek kanala suni sancıyla girer mi
senanurkesmen doktorların bu saçmalığına anlam veremiyorum benim bebeğime de iri iri deyip durdular doğuramazsın diye suni sancı verdiler ve açılmam çok yavaş ilerledi mecburi sezaryen oldum 4 kiloyu geçik dedikleri oğlum 3660 doğdu keşke kendi sancımı bekleyip öyle gitseydim hastaneye diyorum şimdi
Kbraylmz1 dogar doğmaz okula baslatsaydi kiz masallah 😭😁🤣🤣
EmineDefneGokce bende bilmiyorum suyum fazlaymış ille de normal zorlamak istiyorum dersen suni sancı deneyelim dedi 4.6 kg ile normal doğan da var bilemedim 🤔
tugbaugur hemen sezeryana yönlendirmeye çalışıyorlar anlamıyorum sadece suyum fazla o yüzde kafası fazla gevşek yerleşmez dedi.Normal doğumla sezeryan arasında para farkı da çok yok.Hemen suni verip olmazsa sezeryana almasını anlamıyorum
Kbraylmz1 sezeryan önerdiği için henğz çatı muayeneside yapmadı sadece alttan eliyle baktı bebek ilerde dedi
senanurkesmen merhaba perşembe günü denedim suni sancı ile normalde de elimden gelen herşeyi yapmıştım yürüyüş adaçayı ilişkidir vs benim ki girmedi açıklığım ilerlemedi umarım sizin için de hayırlısı olur şunu bilin yolun sonu herşeye değiyor
Bir doktora daha görünün. Benim de doktor aynı tavırdaydı. Dün alacaktı oğlumu sezaryenle daha 39’a yeni girmesine rağmen. 39. Haftada doktor değiştirdim.
Deletedmom_31 maalesef yaşadığım yerde değiştirebileceğim bi doktor yok var ama kimse önermiyor.Doktoruma çok severek gidiyordum çok iyi bi okuldan mezun uzmanlığı vs vardı
NurM1 amin inşallah yaa 🫶🏻