ruzgar0121 5. Gün tamamen toparlandım en önemlisi bol bol yürümek genel anesteziyle girdim 3 buçuk ay oldu doğum yapalı aklına takılanı sorabilirsin 🥰
Sezeryan tecrübesi olanlar yoruma 😂😂
ruzgar0121 benimde 21 kasımda çok merak ediyorum nasıl olacak😊
ruzgar0121 8 kasımda benim spinal sezeryan olacak stresle bekliyorum
Erbe benim dogumdan snra tam 4. Gün sutüm gelmeye basladi bu surede de bebek biberona alisti hic emmedi sagsamda gelmedi. Simdi 18 haftalik hamileyim tekrar gelmicek yine emziremicem diye kara kara dusunuyorum. Doguma 1 hafta varken bnde hergun sıcak suyla masaj yapsam hoşaf icsem kesin gelirmi acaba😔
ruzgar0121 çok rahat hiç korkma. Hem bebeğin doğduğunu görüyorsun hem acı cekmiyorsun. Ameliyat ağrısı baslayana kadar zaten 5-6 saat uyuşuk oluyorsun sonra ağrı kesici veriyorlar. Şahsen ben pek ağrı acı cekmedim. Ameliyattan 8 saat sonra ayaga kaldırdılar. İlk zorlandım sonra kalkıp gayet yürüdüm sabaha kadar tur attım. Hastaneye nescafe götürdüm kahve içip bolbol yürüdüm. 2 gün hastanede kaldıktan sonra su geçirmez bandı cıkarmadan normal duşumu aldım hiç sıkıntı yaşamadım. 1 haftada tamamen toparlandım
Acısını tadınca bir daha çocuk yapmam diyen ben 3 yıl sonra hamile kaldım 7 haftalık hamileyim 🥰
Ben unutup cesaret ettiysem herkes yapabilir ağrı eşiğim çok düşük epidural oldum anestezinin etkisi 5 saat sonra gidince dikiş ağrısı çok çektim ama ertesi gün evime geldim ve 5. Kata merdivenle çıktım ağrıya odaklanma biz kadınlar çok güçlüyüz. Sende başaracaksın bebişinle sağlıkla bir şekilde evine gelip bir haftada toparlamış olacaksın.🙏
Tek tavsiyem sütün gelmezse panik olma endişe etme geç gelebilir o sırada bebeğini aç bırakma az da olsa mama ver sarılık riskine karşı Allah yanınızda olsun inşallah
Ozlm0916 sonta takıldı mi acaba benim ilkinde uyusukken takıldı da acıyor mu bilmiyorum
ruzgar0121 bende 14 kasımda 🥰 ilk tecrübem benimde çok merak ediyorum 🙃
Erbe göğüsleri uyarmak Rahmi kasıyor ya bu seferde normal doğum ü tetiklermiyiz acaba
- Düzenlendi
zamaneannesi80 valla ben hiç öle bişi olmadı memenin ucunu zaten ellemiosunki kahve rengi olan yeri bile ellemiosun ustbyuzeyini aşağı doğru masaj yapıosun ben hiç bı sıkıntı yaşamadım şuan ikinciye hamileyim yine sezeryan yakın yapacağım
Erbe bende deneyeyim o zaman bi hafta kaldı doğuma 😇
zamaneannesi80 yani zaten bir hafta kala iki güne bir yapınca çok etki etcegini düşünmüyorum rahime sağlıkla kucağınıza alın ins
Erbe teşekkür ederim 🤩 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸