Hanımlar Mehmet beye gidip aranızda pozitif sonuç alan veya olumsuz deneyim yaşayanlar var mı ? Bugün bahçeci fulya ile görüştüm tedavi ücreti benim gittiğim hastane ile hemen hemen aynı 2.500 daha fazla sadece bana uygun geldi onu da geçtim önemli olan tabiki olumlu sonuç alabilmek sizden yorum rica ediyorum

aybarsaybuke intagram hesabındaki mumarauı aradım somra dönüş yaptılar 24.500 tüp bebek ücreti istediğiniz doktoru seçiyorsunuz dr docent prof olaral ücretler değişiyor 1000 tl 1150 tl 1300 tl olarak ve muayene ücreti 1 kere ödeniyor dendi

Tupbebekyolculugum22 merhaba, benim size nacizane bir tavsiyem olucak. Tüp bebek tedavisi kensinlikle tavsiye üzerine gitmeyin. Bir başkasının memnuniyeti, sizin olumsuz sonuç almanıza vesile olabilir, herkesin tedavi şekli ve başarı oranı farklıdır.
      Doktor ya da merkezi övmek yada kötülemek doğru olmayabilir. Eğer bu sizin ilk tedavinizse içinize sinen yere gidin, eğer bu ikinci veya daha fazla tedavinizse size farklı bir tedavi farklı bir yol uygulayacak doktor tercih edin. Bunları doktorla konuşarak yol alarak ilerleyin.

Armess_loya doğrudur haklısınız ben çorlu reyap a gittim taze transfer oldum ekimde ve yine ekimde negatif sonuç aldım , doktorumdan memnundum ama negatif ten sonra hemşirlerden veya merkezden hiç bir geri dönüş almadım muayeneye veya konuşmaya görüşmeye çağırmadılar onu geçtim telefonla bile aranmadım negatiften sonra neler yapabilirz nasıl yol izleriz bu durum çok canımı sıktı o yüzden farklı bir yer arıyorum bahçecinin de labaratuarı çok iyi olduğu için orayı düşünüyorum şuan nasipten ötesi belki gideceğim her yerden olumsuz sonuç alıcam Allah bilir

Tupbebekyolculugum22 anladım canım merkezin sizi arayıp bilgi vermesi gerekirdi. Allah korusun öyle olumsuz düşünmeyin bir sonraki merkezde daha güzel sonuçlar almanız dileğiyle. Birde size hangi protokol yapıldığı hangi işlemler yapıldığına dair embriyo bilgileri doktora belirtin.
          Hatta daha önceki merkezinizden epikriz raporu alsanız iyi olurdu aslında🌸

Armess_loya sonuç olumsuz da olsa ben aynı merkeze devam edecektim ama sonuçtan sonra ilgi alaka sıfırdı😔 alıcam canım hepsini rahim filmi cd mi de alıcam aynı şekilde önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum ben kırklarelideyim çok da uzak değil çorlu da işe başlayacağım raporluydum, ancak toparlandım zaten en uygun vakitte alıcam hepsini , iyi dileklerin için teşekkür ederim

3 ay sonra