Hamilelikte safra kesisi sorunu yaşayan var mı ?
Safra sorunu
Bende dün karaciğer enzimlerimin artması sebebiyle öğrencim safra kesemde çamur varmış. 2 haftalık ilaç tedavisi başlandı inşallah düzelir. Sizde problem nedir?
mre1630 hamilelikte safra kesesinde kum cıktı. 6 aylık hamileyken ameliyat oldum.kurtuldum. Cünkü kanalı tıkayıp erken doğuma yada zehirlenmeye sebep olabilir dedi doktor.hamilelil safra kesesini ve apandisi tetikliyomuş. Diyetle filan durdurmaya çalıştık ama olmadı.ataklar sancılar felaketti.ameliyatı7.aydan önce hiç riskli değil.
Bende 27 haftalik hamileyim bu gün öğrendim safra kesemde taş olduğunu
Gozdegultekin geçmiş olsun canıım bu sorun hamilelikte mi çıkıyır ben hamile değilken bu tarz sıkıntılarım olmuyordu 🥹
Bu safrakesesi problemi hep hamilelikte daha çok oluyo acaba kullanılan folik asit yada vitaminlerden kaynaklı olabilir mi? Günlerdir bu soruyu düşünüyorum.
hamilelige bagli oldu benimde safra sıkıntım sancıdan kıvranıyordum. 24.haftada ameliyat oldum çok sukur iyi gecti. gebelik tetikliyormus malesef
calciumoxalat geçmiş olsun canım anladım zor hamilelik 🙏🏻
Benim safra kesemde de taş çıktı kizlar doktor doğuma kadar diyet önerdi
vaveylaaa19 geçmiş olsun. Umarım gebelikte ağrılar yoklamadan sessiz sedasız atlatırsınız sizde.
yabansena inşallah çok teşekkür ederim