mre1630 Benim hamileliğimde saframda milimetrik taşlar çıktı doğumdan 42 gün sonra ameliyat oldum canım

mre1630
    Hamilelikte ögrendim 21mm taş varmış saframda
    Doğumdan sonra ameliyat dedi ama bilmiyorum
    Hiç ağrim yok belki daha sonra olurum

Bende dün karaciğer enzimlerimin artması sebebiyle öğrencim safra kesemde çamur varmış. 2 haftalık ilaç tedavisi başlandı inşallah düzelir. Sizde problem nedir?

mre1630 hamilelikte safra kesesinde kum cıktı. 6 aylık hamileyken ameliyat oldum.kurtuldum. Cünkü kanalı tıkayıp erken doğuma yada zehirlenmeye sebep olabilir dedi doktor.hamilelil safra kesesini ve apandisi tetikliyomuş. Diyetle filan durdurmaya çalıştık ama olmadı.ataklar sancılar felaketti.ameliyatı7.aydan önce hiç riskli değil.

HcrHcr bende bi anda karnımda şiddetli ağrı oldu doktor biraz çamurlaşma görüyorum dedi ama ultrasonla detaylı bakıcaklar hamileyim ilaçla tedavi olan bi sey mi 🥹

Bende 27 haftalik hamileyim bu gün öğrendim safra kesemde taş olduğunu

Gozdegultekin geçmiş olsun canıım bu sorun hamilelikte mi çıkıyır ben hamile değilken bu tarz sıkıntılarım olmuyordu 🥹

mre1630 Evet canım ben tedaviye başladım. 1 tane ilaç var onu kullanıyorum. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Gebelikte olan bir durummuş önemli olan kısmı ilerlememesi. İnşallah hepimiz atlatırız🤲🏻

HcrHcr inşallah canım geçmiş olsun 😘😘❤️❤️🙏🏻

Bu safrakesesi problemi hep hamilelikte daha çok oluyo acaba kullanılan folik asit yada vitaminlerden kaynaklı olabilir mi? Günlerdir bu soruyu düşünüyorum.

yabansena benim safra sorunum yoktu hamilelikte çıktı ciddenn, zaten dahiliye doktoruda hemen vitaminleri sordu bence dediğin gibi olabilir 🥹

hamilelige bagli oldu benimde safra sıkıntım sancıdan kıvranıyordum. 24.haftada ameliyat oldum çok sukur iyi gecti. gebelik tetikliyormus malesef

12 gün sonra

Benim safra kesemde de taş çıktı kizlar doktor doğuma kadar diyet önerdi