usenmedimyaptimbirvelet Maysaamoms5 neyse artık 😂😂 rutin kontrollerde ve detaylıda görüyorum bebişimi
hayalperest2310 Maysaamoms5 olabilir de temizse gerek yok zorunlu birşey degil canım sana kalmış birşey detaylıya girersin
Muallimelif Maysaamoms5 Bu testlerin güvenirliği %100 değil, dörtlüyü genelde hiç yapmıyorlar. Sizin ki daha çok para için yapmış gibi geliyor bana 😏
yaasemin Maysaamoms5 bizim de ikili temiz çıktı ama her ihtimale karşı 4 istedi bizde yaptık ama bizim ilk gebeligim sorunlu olduğu için istedi bizden yoksa 2 li temiz ise istemiyorlar başka 185 tl vermiştik 4 taramaya 2 liye 140 idi
yaasemin Maysaamoms5 5 aylık gebelik sonlandırmam olmuştu bebeğim ağır engeliydi ilk öyle olunca bunda çok özenli olundu her test yapıldı şükür şuan 35 haftalık olduk hayırlısıyla kavusmamiza az kaldı
Muallimelif Maysaamoms5 Ben ikiliyi de yaptırmadım, artık doktor yaptırmak istiyorsan şu hafta gel diyordu 😅 biraz da sizin elinizde bazı şeyler normalde doktorun bilgilendirmesi gerek zaten ikili yapılmış 🤷🏻♀️
Maysaamoms5 yaasemin anladım çok geçmiş olsun kuzum , rabbim sağsalım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
CmreKsidar Maysaamoms5 benim ilk hamileliğim doktor ne derse yaptırıyorum. Herşeye para veriyoruz 200 300 TL bebeğimden önemli değil eşimde sorunca siz ne derseniz yaptırırız diyor. Yüzde yüz doğru olmayabilir ama sonuç temiz dediğinde de insanın içi rahatlıyor.