GamzeCan Kızlaar ben bugun 18 haftalık oldumm 🙏🏻 Ama ne cinsiyetini biliyoruum ne de bebeğin hareketlerini hissediyorum😔 siz hissediyomusunuz durumlar nasııl?🌸
elifensarzeynep GamzeCan bizde 18 haftalık olduk.cınsıyetımız kız...çok hafif kıpırdıyor ıcerde kızcem
Nursah2427 GamzeCan bende 18+2 yim canm hafif gıdıklama şeklinde oluyo ama 20. Haftaya kadar hissetmeyen var normalmiş
Sibel_49 elifensarzeynep benim 21+1 ama kendini göstermiyor miniğim. 😉 millette diyo ki "kızdır o yüzden göstermiyor". Ay ne alaka yaa insanları anlamiyorum. maşallah sizinki göstermiş rabbim bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Osmansaime Handanby bende 14 dum şuanda ama hissetmiyorum yada nasıl bişi bilmiyorm . Nasıl bisi oluyor
Handanby GamzeCan evet ilk hamileliğim sizde inşallah hissetmeye başlarsınız gıdıklıyor gibi bir his oluyor 😊
Mnlya GamzeCan ya canım onu sen anlıyosun zaten degısık bısı yanı tarıf edemıyorum ben sadece gıdıklıyo sankı bole pıt put damar atması gıbı oluyo degısık bı sey😀
Mnlya GamzeCan benım mıde yanmamda baslıyo yavastan ozellıkle gecelerı sızde durumlar nasıl 18 haftalıkken baslamıstı bu yanmam 🙄
GamzeCan Mnlya daha bende yanma değil de 3 4 gündür her gece karnımda bi ağrı oluyor hazımsızlık gibi değişik bisey 🤷🏻♀️ Mide yanması da cok kötüymüş yaa bide hamilelik ilerledikçe daha da artıyomus😔
GamzeCan elifensarzeynep kesin bisey demedi canım sadece ihtimal verdi ama alısveris falan bisey yapma cok ısrar ediyosun diye ihtimal söylüyorum dedii
Mnlya GamzeCan ya canım bende erkenmı basladı anlamadım herkez erken dıyo gecelerı uyuyamıyorum sabahları olmuyodu artık oluyo bogazlarım delıncek sankı yanmadan kotu bısı gercekten 🙄
GamzeCan Mnlya canım sen yine baharatlı asitli falan yicek içeceklerden uzak dur. Bide mide yanmasına ılık süt iyi geliyormuş dene istersen😊
OgretmenEva 16 haftalığız cinsiyetimiz henüz belli değil ama geçen hafta ilk kez hissettim kanatlandı minik kelebeğim 💕