Harunnisa tucaleyne ben oglumda ogrenmistim degismedi ama suan kizima hamileyim 15 haftada erkege benziyor dediler 21 haftya kadar gostermedi ve detaylida kiz oldugunu ogrendim yani 12 haftada dedikleri cinsiyet tam kesin olmuyor
Azrazerin tucaleyne bana %70 erkek dedi 12. Haftada , Başka bir sıkıntım için tekrar gittim 13. Haftada kesin erkek ama 1 hafta daha bekleyelim dedi ☺️Allah gönlümüzdekini sağlıkla sıhhatle nasip etsin inş🙏🏻
tucaleyne Harunnisa anldım benimde önümüzdeki hafta kontrolum var 13 haftalık olucak o zaman inşallah gösterir cinsiyetini içime hep kız doğuyo ama bakalım erkekde olsa kızda olsa ikisinin sevgiside aynı sonuçta evlat evlattır 🤗❤️
Pinarrr56 Benim ablama 12 haftada 100de 99 erkek dedi 13 haftada kız oldu şuan kizi var bende şimdi 12 haftaligim pazartesi gidicem doktora bakalım nedicek
Harunnisa tucaleyne tabiikide ayni sevgi degismiyor ama peknguvenme bu zamanda soylenen cinsiyete kız veya erkek diye tek cinsiyet ürün kiyafet alma ortak giyebilecek seyler al sonradan degisebilir çünkü bana erkek dedi hep ortak renk aldim detaylida kiz dediler detayliya kadar ortakrenk al
Ftskoc tucaleyne kendimi hic hamilegibi hissetmiyorum bende. Kqrnim vs cikmadi. Dun dr gittim erkek dedi insAllah değişmez alışveriş yaptim😂
minigin_annesi Ben dun Ogrendim...😍Oglum olucak insallah🙏Annesinin Pasasi Geliyor😍Rabbim istiyen Herkese Nasip etsin insallah🙏😊👼🏻👼🏻👼🏻
NevinCeynakli Ben 16 haftada öğrendim yüzde yüz dediler yanılma oldu 20 . Haftada detaylı ultrasonda kesin öğrendim yanılma olabilir acele edip alışveriş yapma canım hayırlı doğumlar 🙏
arasanneoluyo tucaleyne detaylı ultrasonda organlara bakılıyo tek tek renkli değil ☺️ Ben de hep kız hissediyodum 12. Haftada kız olduğunu öğrendim, şuan 27+2 yiz hala kız 😇😂
Harunnisa tucaleyne yok sadece renkli olmuyor mesela benim gittigim devlette detayli siyah beyazdi ama bazi ozellerde cogunlukla renkli oluyormus
YagmurSahin Bana 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi büyük ihtimal erkek dedi ayrıntılıya kadar net bılgı alamadım ayrıntılıda kız oldugunu öğrendim. ☺️ Kesin gözle bakma derim 😊