Lavin semabrcn senden bir gün fazlayım sezeryan icin gün almaya gidicem pazartesi günü inş hepimiz sapa sağlım alırız cocuklarimizi
semabrcn Lavin amin canım benimde maks 3 hafta kaldı sezeryan olcak bebiş 3 kilonun üzerine çıkabilir insallah grip oldum hiçbişi yapamıyorum yemek falan vitaminsiz kaldım😞
Lavin Sydgrdl pazartesi doğum mu aman allahım allah şimdiden analı babalı buytsun sezeryan mi normal mi olacaksın canim
Pinarr OlgaArslan sezeryan olacaksınız sanırım. Kendiniz mi istediniz öyle mi gelişti. Ben de 36+4 üm de. Doğumla ilgili belirgin hiçbişey yok o yüzden meraklanıyorum böyle. 🙂
Berilzdemir 35-36. haftada olan annelerime tavsıyemdır😂😂 simdiden bol bol yuruyun normal dogum ıstıyorsanız cunku cıkmıorlarrrr😂🙈🙈🙈
Bebegimmm 35+5 deyim Yürüyünce kasıklarıma birden çok ağrı giriyo oturup dinlenince geçiyor başına gelen var mı? Bu yüzden yürümeye korkuyorum
Berilzdemir Bebegimmm cok hızlı tempoyla yurumeyin. Bir de sık sık dinlenin yururken 20 dakıkayı gecmesın mesela. bende de oluyordu o donemler
Sydgrdl Lavin yanı vardı aslında gün yaklaştıkça pek kalmadı desem yeridir canım artık bebisime kavuşma heyecanı daha ağır basıyor sanki icimde bi yerlerde var birazda daha öncede yaşamadığım icin
Mocuzemiz Lavin Zeynebbagirli Mouradi cixmayin Aazerbaycanlilar yazsin burda yazin burda Oz forumumuz olsun
Sinemm 36+3 uz normal dogum için bekliyoruz bakalım kanala da girmeye başlamış prensesim herşey hazır ❤🙏
OlgaArslan Pinarr benim epilepsi hastalığım var o yüzden mecburi genel anestezi olacak yoksa bebekle hiç ilgisi yok sancı gelse doğururum 😂
Sydgrdl Lavin hayırlısı olsun canim hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım da kısmetse öyle yada böyle annelik değişmez 👍😍
Pinarr Lavin inşallah hayırlısıyla gelsinler. Rüyamda görüyorum uyanınca üzülüyorum resmen sanki ordaymış da biri almış gibi 🙂 özledim bildiğin çok tuhaf 😍🙈
Elfgny 38 haftalık 3.500 gram 51 cm olmuşuz. Daha kanala girmemiş kafası 2 hafta daha gelmez dedi doktorumuz beklemedeyiz 😍