RabiaMirze Kvlcm21 evet renkli sekilde yani o kadarını bilmiyorum ama arkadasımızı da doktoru gondermişti rıdvan beye ve cok cok iyi bir doktor yani yanlıs bir yere gonderecegini düşünmüyorum ki cıkarken zaten bizde icimiz rahat bi sekilde cıktık
RabiaMirze Bmsbl farkını bilmem ama bende cok uygun oldugu icin yani giderken aklımda icim rahat etmez ikinci biyere giderim diye denemek istedim ama yani gayet icim rahat cıktım iceriden zaten tek bi doktor var rıdvan bey oda ☺️
RabiaMirze Kvlcm21 rica ederim ne demek ama 20. Haftamda gittim şey demişti 19 küsürsün yani erken demişti biraz o yüzden yüzünü cok cok net göremedik biz hatta o yüzden tavsiyem 22 23 de falan gidin
MaviDeranHazal Sibelalper 23+1 bugün öğlen randevuya gideceğiz. Türkiye hastanesi perinatolog Mehmet Aygün e detaylıya giricez fiyat 1150 TL. Memnun kalmazsam yazarım 😁
MaviDeranHazal Kvlcm21 ben çıktım detaylıdan herşeyimiz muhteşem. Doktorumuz şeker şeker bayıldık esprilerle muhabbet ede ede bayaaa uzun kaldık 🥰 tavsiye ediyorum kesinlikle
tecrubesizanneadayi12 Sibelalper 21. Haftada gebze yeni yüzyıl hastanesinde yaptırdım 900 tl ye doktoru hatırlamıyorum ama zaten tek doktor çekiyordu
Kvlcm21 MaviDeranHazal sağlıkla gelsin inşallah ben de kendi doktorumun önerisiyle bir yerden randevu aldım. Çok teşekkürler ilginize 🙏🏻☺️
MaviDeranHazal Kvlcm21 inşallah siz de çok güzel haberler alır, bebişinizi yüzünü doya doya görürsünüz. 🥰