cansualisa Sibelalper Prof doktor ismail Özdemir Şişli Fulya da aşırı memnun kaldım 1 saatten fazla sürdü 23+2 de yaptırdık daha iyi doktorumuz🌺❤️
RabiaMirze Sibelalper bizim doktorumuz gönderdi uzmanlar tıp merkezi bakırkoy yani hastane çok güzel diyemem ama doktor çok iyidi o doktor için gidilir oraya sadece Rıdvan Zeybek fiyatıda inanılmaz uygun 400 tl baya baya inceledi baktı bizede anlattı gayet samimiydi tum detaylarıyla içimizi rahat ettirdi sagolsun uygun diye endişe etmiştim bi yakınımızda oraya gitmişti yine doktoru gondermişti cok memnun kalmışlardır yani biraz umutsuz gittim hatta bi demeyelim başka yere gideriz dedim ama asla oyle olmadı öneririm yani çok para vermeye gerek yokmuş aynı cihaz ve iyi bir doktor 🌸
Asyabuse Medipol megaya gidicem salı günü 22+4te yaptırmış olucam. İkiz bebek için 3650 fiyat verdiler geçen ay ki randevuda tabi zamlanmadıysa 🤷🏼♀️
Kmelikem1 Asyabuse 😱😱 ay inanmıyorum Bursa’da özel doruk Hastanesi’nde yaptiricam 520 TL ye ikiz benimde aradaki fiyat uçurumu çokmus
Asyabuse Kmelikem1 bursaya taksiyle gitsem bile daha ucuza denk geliyor yani vay be gece gece içime oturdu.. 🥹 valla normal randevu da 830 olmuş sizin çok çok iyi
Kmelikem1 Asyabuse evet birde üstüne İskender keyfi falan yapılır 😬. Ama bu da bir hak zulüm insanlara. Allah kolaylık versin gerçekten
Kvlcm21 RabiaMirze Rıdvan bey radyologmuş perinatolog ile farkı nedir acaba? Bir de renkli mi görüntüleme aldınız?
Bmsbl RabiaMirze bende oraya randevu aldım buradan orayı çok önerdiler diye ama hiç doktor ismi söylemediler. Açıkçası benim düşünüyorum her yer bin tl üstüyken neden orası az diye tedirgin de olmuyor değilim ama gidenler çok memnun kalmış radyolog ve perinatolog farkı ne ki acaba?
Sibelalper Bende orayi istiyorum fakat randevu dusuremiyorum pes etmek yom ama tutturcam illaki bir gun hem iraya hemde ozelde biyer bulmak istiyorum eşiminde çocugunu girmesini istiyorum cunku devlet almiyor .siz kaçıncı haftanizda girdiniz detayliya
RabiaMirze Kvlcm21 evet renkli sekilde yani o kadarını bilmiyorum ama arkadasımızı da doktoru gondermişti rıdvan beye ve cok cok iyi bir doktor yani yanlıs bir yere gonderecegini düşünmüyorum ki cıkarken zaten bizde icimiz rahat bi sekilde cıktık
RabiaMirze Bmsbl farkını bilmem ama bende cok uygun oldugu icin yani giderken aklımda icim rahat etmez ikinci biyere giderim diye denemek istedim ama yani gayet icim rahat cıktım iceriden zaten tek bi doktor var rıdvan bey oda ☺️
Yoncaa1157 Bakırköy mahmut güngör perinotoloji uzmanı geçen ay yaptırdım çok memnun kaldım 1.5saat gini bi süre ilgilendi anlattı
Yoncaa1157 Evet renklidi 750 verdik ama şuan artmış olabilir arayıp bilgi alabilirsiniz yerinde çok merkezi