eknsnsr98 bukett1 yasak değil mi hamilelikte benim eşim izin vermiyor öyle şeylere doktor yasakladı diyor 😂
Meliyyke eknsnsr98 kokusu gitmedi burnumdan bütün gece ya. Gece 4 eşim diyor ki çıkıp bulayım biber. Dedim otur oturduğun yerde bu saatte 🤣
bukett1 eknsnsr98 valla hiç araştırmadım hamilelikte yasak olan şeyleri 37. Haftadayım herşeyi yedim. O yasak bu yasak diye herşeye kendimi strese sokmadım ye gitsin çok şükür hiçbir sorunum sıkıntım olmadı bu zamana kadar 😅😍
Citlembikk eknsnsr98 benim canım hiç bişey çekmiyor ya 10. Haftadayım iştah yok sulu yemekler yiyemiyorum inşallah açılır
Mrv_77_77 Meliyyke onu ilk iki ayda benimde canım çekiyordu peynir acı biber bu aralar da canım et çekiyor ama ızgara da özellikle kuzu çiğeri
Laliinnvanilya Ranch soslu doritos cips canım istiyordu bi kere yemiştim çok beğenmiştim ama eşim nerdeyse 10 yakın market gezmiş bulamamış başka cips çeşiti almış 🤣
Laliinnvanilya Laliinnvanilya ve ben cips yiyorum kızlar Allah affetsin zararlı olduğunu biliyorum ama şifa niyetine diye diye yiyorum can kan olsun inşallah napim
Brck0303 eknsnsr98 canım uyku çekiyor ama maalesef yatamıyorum yarın arkadaşıma kız istemeye gidicez onalr gelecekler hazırlık yapicaz bizde çocuk askerden izine geldi diye herkes onlarda olunca bizim evde soluk alacak cocukcagix
Mrv_77_77 Meliyyke benim de aşermelerim eskiye nazaran azaldı öyle gibi geliyor bana keşke sonuna kadar aşersem bir daha doğuramıycam nasıl olsa bu günler geri gelmez