eknsnsr98 Kızlar canım şuan aşırı bir şekilde kavurmalı yumurta çekti bi yerde yemiştik eşimle oranın kavurmalı yumurtasını bir tek istiyorum şuan ben yemesem yatamıycam galiba😂
HamdiyeDmr Ay benim de bir simit istiyordu ince tuzlu gevrek 😂 Allah razı olsun eşim bu saatte aldı şu an yiyesim gelmiyor yemicem demeye de korkuyorum o kdar aldı geldi 😂 eknsnsr98
eknsnsr98 EmineDefneGokce ayyy napim tutamadım kendimi valla ya ilk gebeliğimde böyle aşerenler yoktu bunda çok aşırı canım hiç sevmediğim şeyleri bile cekşyor 😂
meleklerin_annesii eknsnsr98 valla ya 😂😂😂 ilk başlarda ekşiyfi yemeği yedikten sonra 20 dk içinde acıkıyorum deli gibi tatlı istiyor canım
2Bebek1Anne eknsnsr98 benmde canm soğanlı yumurta istiyor 😂 eşim eve gelirken canının çekti bişi varsa söyle alm dedi hepsini almıs gelmiş tam uyucakken canm soğanlı yumurta çekti dedim 🤣 bence senin canın sopa çekiyor diyip döndü uyudu 🫠🫠🫠 babama yazdım sabah gidicem yapıcak inşallah 😂😂
eknsnsr98 2Bebek1Anne 😂😂😂sen çok yaşa canım valla çekince çekiyor işte insan midesine söz geçiremiyor
Mrv_77_77 Meliyyke onu ilk iki ayda benimde canım çekiyordu peynir acı biber bu aralar da canım et çekiyor ama ızgara da özellikle kuzu çiğeri
Meliyyke eknsnsr98 kokusu gitmedi burnumdan bütün gece ya. Gece 4 eşim diyor ki çıkıp bulayım biber. Dedim otur oturduğun yerde bu saatte 🤣