Duygunur007 Adetime gore şuan 9 haftalık gebeyim ama doktora gittiğimde kese var bebek yok dediler 10 gün sonra tekrar gel muayene edelim ona göre karar veririz dediler ve adet tarihime göre kese 6 haftalık olculdu başına böyle gelipte sonradan bebek oluşan var mı
ParildayanYildiz Duygunur007 malesef boş gebelik gibi gözüküyor canım bende yaşadım bu durumu 8.haftada olmam gerekirken kese 6.haftada kalmıştı bebek oluşmamiştı
YaseminBatrk Duygunur007 geç döllenme olabilirsiniz . Aklınız iyi şeyler geçirin.ne zaman gideceksiniz bir daha
Zln2152 Duygunur007 allahım yüzünü güldürsün inşallah canım. Bende üç gün önce 6. Haftama yeni girdiğimde muayene oldum doktorum kese var bebek yok bu büyük ihtimalle boş gebelik dedi perşembe günü tekrar gel göremezsek kürtaj dedi. Bende ne yapacağımı şaşırdım o günden beri 😔
Anneadayiozlem Geç döllenme olabilir bir ihtimal benim adet tarihine bebeğim arasında 9 gün fark var geç döllenme olmuş bazılarında arası daha fazla da olabiliyor önemli olan ilk gittiğiniz değil daha çok sonraki gittiğinizde olması gerektiği gibi gelişip gelişmemesidir
ParildayanYildiz Duygunur007 uyutulursa hiç korkma hiçbisey hissetmiyorsun canım ama uyutulmayi kesin iste yapmiyolarsa bile
YaseminBatrk Duygunur007 aynı gün doktora gidecekmisizz. Bakalım ikimiz de hayırlı güzel haberler alalım inşallah
Mryy01 Kuzucum bende 7 haftada kalp atışı duymaya gittim kese boştu yolk bile yoktu içinde 1 hafta bekledim kese 25 mm olunca hala yoksa boş gebelik oluyor sonra kürtaj oldum. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Haticevrl Duygunur007 devlette de kürtaj oldum özelde de ikisindede uyuttular istememe gerek bile yok gram acı hissetmiyorsun sonrasındada aynı şekilde hafif adet sancısı gibi düşün tek ağrı olan zaman kürtaj dan böyle 2.3 saat snra gibi ultrosn bakıyorlar o biraz can yakiyo Rabbım yaşatmasın herşey nasip isallah böyle Bi sürece hiç girmezsin gittiğinde bebisini görürsün 💗💗
MuhtesemAtom 8.haftadayim bende sali gunu gittim doktor kese var bebek yok dedi göremiyorum dedi haftaya gel bebegi gormeye calisalim dedi Kucuk olabiliyormus daha, gec dollenme olabiliyormuş ben kalbimi hic bozmadim gorecegim minigimi 💕
Alpaselm Duygunur007 doktor kese var ama bebekle ilgili hiç bişey demedi dünde kalp atışı için gittim yok dedi haftaya gel falan dedi ama yine bebek var yada yok demedi