Zeynepduru Demekki oyle bisey yok onun catlagida yok mide bulantisida olmamis benimde ayni ben oyledir diye dusundum
Kelebek 26 haftalık gebeyim ve asla midem bulanmadı. Çevremdeki tüm gebelerde bu sıkıntı var kendime şaşıyordum acaba pakolojikmi falan diye 😀 meğersem oluyormuş ama ırsii olduğunu düşünüyorum annem ablam aynı şekilde sıfır sıkıntı🙏
Zeynepkycan Kelebek valla bizde herkes yaşamış mide bulantısı falan ama bende tık yok tiksinme falanda yok 😄
Zeynepkycan Meltem19 ay inşallah gider böyle 😊 rabbim kolaylık versin canım inşallah çok uzun sürmez bulantıların
Meltem19 Zeynepkycan ay inşallah hiç bitecek gibi durmuyo ama bu arada benim bebeğimde erkek cinsiyete bakmıyo bence tamamn şans işi diyorum ben😂😂😂
Zeynepkycan Meltem19 tabiki orası öyle ama bi kaç kişi öyle diyince acabamı dedim 😄 onlar öyle dedikçe ben daha çok meraklanıyorum hemen zaman geçsede öğrensem 😊
Hemsireanne35 Zeynepkycan keşke öyle birşey olsaydı 😂 ama benim de erkek ve 7 haftadan 15 e kadar bulantılarım çoktu hatta haftada 2 kere serum takılıyordu. Daha bi kaç gündür iyiyim. Onlar hurafe gerçekten. Mesela tatlı yersen erkek olur da yanlış ben tatlıdan tiksiniyorum şu an
Ebrar Zeynepkycan canım cinsiyetle alakası yok bence ben 33 haftalıgım oglum olacak ilk başta çok bulantı çektim bünye meselesi bence
Edatalha Zeynepkycan ilk hamileliğimde doğuma kadarr kustum doğum anında bile ama oğlum olmuştu alakası yok yani
Meltem19 Edatalha ya bebeğın büyüyüp gelişmesinde bi engel olmuyor deılmı mesela troid ilacı kullanıyorm düzgn beslenemıyorm kusuyorm bebeğin gelişiminde çok etkısı oluyor mu?
YavuzSeliminannesi Zeynepkycan hiç alakası yok ben 4 ay boyunca mide bulantısı yaşadım su an 36 haftalık hamileyim ve oğlum olucak inşallah
Meltem19 alakası yok bence çevremde kız da erkekde bulantısı kusması olan oldu bende dahil. Belki su olabılır erkek bebekte bel ağrısı kız bebekte kramp oluyomus .bende bel agrısı oluyo ama bilemıyorum doğruluğu var mı
Zeynepkycan Meltem19 onuda duydum ben ama bilmiyorum bende ikiside oluyo bel ağrımda var arada kramplarda giriyo😄
Edatalha Meltem19 hiç bi sorun olmadı tiroid ilacı kullanmadım ama 3,600 gr doğdu oğluşum 38. Haftasında herseyi gayet normal maşallah çokta sağlıklıydı şimdi 5 yaşında kuzum
Pinaryyim Zeynepkycan 21haftalık olcam nerdeyse dhaa hiç yaşamadım ama mide yanması yeni başladı mahfediyo beni 😭