Svalpydn35 Bebisinizz trendyoldan bugün sipariş verdim morcadde diye bı sayfadan saatlik indirim vardı 175 e almış oldum yine şu an için de fiyatları uygun bakabilirsin.puset minderi,örtüsü ve çarşafı da var 😉
HurremSultan Evremmerve19 şahsen ben kullanmadım. Hiç gerek de duymadım. Üstüne de örtü almadım. Normal Müslin örtü attım. Yani imkan varsa alınır yoksa da çok önemli birsey değil bence🤗
Zeyseee Bebisinizz ben bu modeli sipariş verdim geldi malıda çok kaliteli instagram hesabı da keevi_keevi
Mferideb Ben özel diktirdim 200₺ fikir olabilir sizede normal bi pikocudan fiyat alabilirsiniz. İnstada bi sayfada görmüştüm 470₺ demişlerdi☺️
Melikeeeyk Bebisinizz instagramda bebepello sayfasından aldım. Çok da güzel geldi kaç defa yıkadım her ikisini de bir şey olmadı 🙃
Bebisinizz Melikeeeyk yaa o sayfayı bende gördüm minder ve puset örtüsüne 270₺ dedi çilekli olanına bayıldım hatta kumaşı güzel mi kış bebeği olcak benimki hayırlısıyla 🥰
_yasemin_ Ben Trendyoldan Aldım Bebek Atölyesi satıcısından puset örtüsü minderi ve iç kılıfı olarak 3 parça halinde bebeğim kış bebeği olacağı için Müslin değil waffle kumaş tercih ettim.
Bebisinizz _yasemin_ benimki de kış bebeği olacak inşallah bende waffle kumaş istiyorum bakayım trendyola çok sağolun😍🥰
Svalpydn35 Zeynepp__ bnmnhenuz gelmedi gelsn bakalim bı beğenmezsem yada puset olmazsa geri iade ederim. İnsagramdan alınan çoğu şey iade olmuyo cnku
Papatya1997 Bebisinizz ben e bebekten aldım ıkısını 200 liraya aldım . Terziye sordum ne kadar a dıkersınız dedım 250 dedı öyle dıyınce e bebekten aldım