Bebisinizz Merhaba hanımlar, önerebileceğiniz puset örtü ve minderi satan insta sayfası var mı sizin alıp memnun kaldığınız😊 şimdiden teşekkür ederiimmm💗💗
Cdem21 Bebisinizz hamile olmasam ben dikerdim size 😄sayfam vardı ama hamilelikte kendime bile zor diktim😅
Bebisinizz Cdem21 Yaaa😍 keşke dikseniz valla internete de güvenemiyorum açıkcası buralarda da bulamadım 🥲
nilsmomy Bebisinizz ince müslin kumaş benimde Aralık’ta doğumum çok kalın istemedim çünkü bunaltır gibi geldi kalınlar o yüzden böyle seçtim🌼
nilsmomy Evremmerve19 her pusette farklı okuyor bizim pusetin minderi bana çok ince geldi gerçekten kalın bir minder olsa almayacaktım ama içime sinmedi hiç
HurremSultan Evremmerve19 şahsen ben kullanmadım. Hiç gerek de duymadım. Üstüne de örtü almadım. Normal Müslin örtü attım. Yani imkan varsa alınır yoksa da çok önemli birsey değil bence🤗
Bernnnaaaa Bebisinizz instagram da masal diyarı diye bir sayfa var trendyolda da var hesapları ben oradan sipariş verdim ve bayıldım fiyatı da uygun kendisi girişimci bir anne. Bakmanızı öneririm 🙂
melikedelibas @Bebisinizz İnstagramdan müsliniko sayfasından aldım çok memnun kaldım istedigin renkte ve desende yapıyorlar 🤗
Hznpla Bebisinizz bende trendyoldan aldım ama İnstagramd papyonkurdele diye bir sayfa var çok güzel kişiye özzel isimli yapıyor👍🏻