Muj Benimdunyam_ öyle derler canum kayinvalidem şekerli su vermek istedi tartıştım kabul etmedim ilk bebek ve daha bir haftalık değişik korkular …
68selda06 Kkzm bence cahillik değil eskilerde mecburen yapılan birseymis eskiden yokluk varmış aman sarılık olmus doktora götüreyim yokmuş yada emmiyo mama alayım diyemiyorlarmis kendileri çözüm bulmak zorunda kalmışlar faydasını da gormusler
Esra6061 Muj benim sütüm yoktu ben mama verdim zorla uyandırarak çok şükür ışığa gerek kalmadan atlattık en çok 13 oldu
68selda06 elifuslu1002 emin olarak konuşmayın demekki yüksekliğine göre sarıldığın benim iki cocugumda sarılık ti kuvez de yatti uyandiramazdim doktor bile dedi bana çok uyurlar zorla uyandır emzir diye ben kuzev başı beklerdim uyandırmak için
elifuslu1002 68selda06 benimde kuvezde yattı sizde emin konuşmuşsunuz ama bana da 2 saate gel emzir dediler uyanmazsa diye sizin sarılık ne kadar di kaç gün yattınız yani değere göre degisiyordur belki yani kendi açımdan emin konuştum belki sizinkinin değeri daha yüksektir
PapatiA Muj topuğuna felan bastır burnunu sık altını aç illaki uyanır o açlıktan uyur Hiç acıma yanı mamayı öylede kabul etmıyosa tadını beğenmemiştir belki
Gny18 Muj bol bol emzir canım. Evde bebişin uyuduğu odaya florasan ışık tak gece gündüz açık kalsın. İkizlerimin sarılığını öyle atlattık sınırdaydı. Sarı örtüymüş şekerli suymuş bunlar hurafe.
Muj Gny18 kaynana hurafelere çıldırttı beni doğduğu gün zemzem icirmis yavrumun midesi yıkandı şimdi 7 /24 tepemde inslalah benden gizli şekerli su vermemistir
Gny18 Muj aynısından bende de var canım tek değilsin. Allahtan bizimkisi şekerli suya falan karşı. 🤷🏻♀️
miraylihayat Muj Ben sma optipro kullanıyorum gaz veya kabızlık yapmadı. Birde sma iyi geceler de alabilirsiniz