Tugce96kk Esilyam 38+1 de gelmiş olacak benımkı sanırım suyum fazla Bıde kılo olarak 3400 şuan 36 haftalık
MaxMom Tugce96kk Geç değil aslında, tıp literatüründe 39. hafta sezaryen için uygun görülen hafta oluyor. Tabii gebede ya da bebekte herhangi bir risk yoksa.
Tgcozr Tugce96kk oy maşallah süt pekmez kuruyemiş kaşar çok tüketiyorum.. muz kabız yapıyor diye yemiyordum onuda ekleyim😂. 2haftadır böyle yavaş gidiyor ondan önce önden gidiyordu şimdi geriden dedi🤦🏻♀️
Tugce96kk Esilyam ama suyum fazla olduğu ıcın ultrasonda yanıltıyor benımde tahmını 3200 falan doğar yanı öyle büyük beklentim yok aman sağlıkla doğsun da boşver kıloyu kız
Cagmer Tugce96kk 34 haftalık 2600 gr dedi kızıma karnı biraz büyük karbonhidratı kes dedi moralim bozuldu 🥺
Tugce96kk Cagmer hahahah aman banada hep öyle diyorlardı ben bı türlü kendımı doyuramadım hıc yememden kesemeden maalesef çok takma
muallimehanimmom5 Tugce96kk cok teşekkür ederim cok şükür oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına girecek ilk zamanlar zayıf olduğu için biraz zorlandık ama cok şükür çabuk toparlanıyor zayıf bebekler simdi cok şükür iyi 🤗kilosu normal yaşıtları gibi