Bebetooooooooooo Durulay3 ben de 35+1de gittim 2600 dü normal dedi doktorumuz. Bziim doğum nasıl olur daha belli değil bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaAllah 🤲🏻
Gamze16- Tugce96kk 36+1 olduk. Doktorunuza cuma günü gideceğiz. En son gittiğimiz de bebeğimiz 2500 kg 46 cm di. Doğum uygualamaya göre 2 Aralık’ta Sağlıkla gelsin bebişler 😍😍😍
Hilalipk Bizde doktora 36+2 de gittim 3250 kg idi şimdi 36+6 olduk ☺️ doğumum da 16-17 Kasım dedi doktorum hayırlısıyla
Tugce96kk Hilalipk suyun ne durum da pekı fazla mı benımde hemen hemen yakın senınle kılom ama suyum fazla
Papatya1997 Tugce96kk 36+2 de gıttıgımde 2900 dü kilosu 38+1 e sezeryan tarıhı verdı 9 günümüz kaldı suan 36+6 yız 🙏
Aydanshn Tugce96kk hem bebek birkaç gün daha gelişsin dursun diye hem de o tarihte doğsun istediğim için
Birduameselesi Tugce96kk yani bence normal gibi ama bakiyorum genelde haftasına göre çoğu bebiş daha iyi bide yanılma oluyor dıyolar ya o yüzden doğuma kadar kilo alsın az daha istiyorum
Tgcozr Tugce96kk oy maşallah süt pekmez kuruyemiş kaşar çok tüketiyorum.. muz kabız yapıyor diye yemiyordum onuda ekleyim😂. 2haftadır böyle yavaş gidiyor ondan önce önden gidiyordu şimdi geriden dedi🤦🏻♀️
Tugce96kk Esilyam sanırım hep aynı 38 haftalara sezeryan veriyor doktorlar bakınca herkesın aynıya denk geliyor
Gamze16- Tugce96kk bakalım inşAllah hayırlısıyla gelsinde normal sezeryan farketmez ama ben normal istiyorum 😍