Gizem_alan Sobb ben sarmadan ve sucuktan tiksindim et olsun hergun hergun yerim normalde benim aram yoktur etle hamilelikte sürekli canım istiyor neredeyse dogurcam az kaldı haşır neşiriz hala 😂
Patricia egeninincisii ay öyle mi hemen bende alıp bol bol yiyim ve oğlumda gamzeli olsun. Erkekte de çok severim ben 🥰
Mdorukk Ne aşermedimm ki 🥺🥺 gördüğüm duyduğum her şeyi yiyip içmek istiyorum 🥺🥺 o yüzden yorumları okumadım 😂😂
Prensesbii15 1prensannesi_ benimkisi aşırı saçma olabilir ama dün arkadaşlara oturmaya gittik birden aklıma tilki gormek geldi tilki görmek istedim o an
Mincik İlk haftalar kıymalı börek aşermiştim eşim alıp gelmişti 2 kiloya yakın yemiştim😂 geçen gün de yarım kilo turşu yiyip üstüne şekerli sıcak süt içtim. Bu aralar da canım kakaolu kek istiyor hep
hulyaca 1prensannesi_ geçen kabak tatlısına aşerdim annem yaptı hemen yedim. Gece 2 de tekrardan canım çekti yedim. Hiç başıma gelmemişti böyle 🙈😂 37+2 yiz bu arada 🤰🏻
iremyigit 1prensannesi_ 30 haftalığız ilk somon balığı canım çekmişti bol ekşili normalde büyük balık hiç sevmem😅 Bu arada turşu canım istiyor 😋 Oğluşum olcak bu arada ekşiyle cinsiyetin bi alakası yokmuş 😅🙌
sedamom00 Gebebiri yaaa ne güzel Tokat’ın neresi ben Turhal 3 aylık hamileyim 5 aylık olalım inşaallah BNde koşa koşa gidecem özledim 🥲
Zumraninannesi06 sedamom00 tokatın neresi 😅 hemşeri çıktık ben zile 🥳😅 ama ankarada yaşıyorum eşimin işi gereği😅🤦🏻♀️
Colahusu 1prensannesi_ ben 9 ay boyunca ne bulduysam onu yedim hiç bişeye aşermedim cok istiyordum canım böyle değişik bişey çeksin de eşime söylim ama olmadı😅