Gunes-umutt 1prensannesi_ canim ilk kuzu kulagi istemişti ( belki bilmeyen vardır yeşillik türü) bide hiç sevmezdim salatalık sürekli salatalık yemek istedim tabi ozamanda haberim yoktu henüz 🥰🥰
Merve2307 Bir kere cnm çok kuş başılı pide istemişti aşermek o muydu bilmiyorum. O günden sonra hiçbir şey istemedim 29. Haftadayım🥰 ama çok isterdim gece yarısı eşimi dışarı göndermeyi 😂
mrv_elvn_ 1prensannesi_ bende üzülüyordum asermiyorum diye kiraz aserdim mevsimi de değil eşim 22 kiraza 300 TL verdi şehir dışından getirtti oda donmus kiraz 😅😅😅😅şimdi de masallahim var ne gorsem istiyor canım 🤣🤣
Derya_gumus 1prensannesi_ ilk 3 ayda malatya kayisisina aşermis kilolarca kayisi almis ama bir turlu o tadi yakalayamamistim hala icimde kaldi vala:) aşure aş erdim ve ahududu aşerdim :))
Gizem_alan İlk ciger istedim onu yedim kofteyle kafayı bozdum sonra da mangala gidelim diye ağladım hep et agirlikliydi
bbykcgr 1prensannesi_ 10 haftalık ama herhangi bişeye aşermiyorum daha zamanım var mı eşime biraz eziyet etmek isterim 😂😂
nursomyurek Bende bir şey aşermedim öyle aman aman ama her gün frambuazlı pasta yemek istiyorum 17+5 olduk🥳