EbruEgemen1123 Kızlar bu aşermek mi sizce canım deli gibi güllü lokum istiyooo alternatif olarak gül reçeli de olur 😍🌸🙈 bi de canım bişey isteyince bi utanma bi mahçupluk oluyo bende 😅🙈
Huzur EbruEgemen1123 evet bunun adı aşermek 😂 bende ilk dönemlerde tatlıdan tiskinmiştim şimdi yemeye başladım 😂 hiç ummadığım anda garip garip hiç yemediğim şeyler geliyo aklıma 🙄😂
NaimeYilmaz EbruEgemen1123 hiççç mahcup olma tadını cıkar. Ben herşeyı eşime yıkmıorm paylastırıorm bugun annemlere bıgun teyzemlere soluyorum ☺
Yusufaras EbruEgemen1123 ilk hamileligim ve cok istedim asermek bole ama hic asermedim ya sinir oluyorum esime nazlanim falan ama yok 28 haftadan sonra aseren varmi ya 😁😁😁😁
EbruEgemen1123 Minikannee kaçıncı haftadasınız şimdi 😊 ben de öyle belirgin şeyler olmadı ama bi ara mantara çok takmıştım. İlk zamanlar kahve tatlı köfte mangal et bunlardan tiksindim.
Meryem12 EbruEgemen1123 bende sadece mantar istedim😂😂 saysam belki 2 kere yemişimdir ama ilk onu istedim
EbruEgemen1123 Huzur bim de triliçe var iki paket anca kesiyor beni onu çok istiyor ve seviyorum 😂 insan canı isteyince zararlı mı diye de düşünemiyo 🙈 İlk başlarda tuzlu ve ekşi şeyler turşu özellikle çok canım istiyordu.
EbruEgemen1123 [bilinmeyen] zararlı olsa da insanın gözü görmüyor sanırım. Neyi seversem tiksindim. Sevmediğim şeyleri mesela yumurta istedim iyi ki faydalı bişey o da 😂 Huzur
Huzur EbruEgemen1123 ay bende çok yiyorum sofra turşusu falan 😋😋 söylerken bile canım çekiyo 🤣 şuan ekşi tatlı ne bulursam 😂😂
EbruEgemen1123 Huzur var var pembe ambalajı bile var 😂 zararı ne kadar bilmiyorum ama 😂 çikolata mide yanmasını arttırdığı için çok tercih etmek istemiyorum çikolatalı tatlıları. Çok fena yiyorum iki adet anca kesiyor sütlü soğuk soğuk 😂😂 hadi hemen aşermelisin nihahah yaşasın hamilelik 😂
scl Benim ilk aşermem acılı adana dürümdü 🙈 hala aklıma geldikçe gülüyorum 😂 bide eşime çok acılı olsun demiştim biberi basmışlar içine banamısın demedim 😂😂 ilk ve son aşermem oldu sanırım şuan 15+4 olduk dahada aşermedim başka bişi 😌
EbruEgemen1123 scl ohh afiyet olsun yarasın 😂 midem yanıyorsa acılı ekşili şeyler hiç aklıma gelmiyor. Valla tadını çıkarmak lazım ölçüyü kaçırmadan çok güzel birşey sağlıkla yiyiniz. Sonuçta belirli bir süre hamilelik 😊
EbruEgemen1123 NaimeYilmaz biz malesef memleketin çok uzağındayız. Bi eşim bir de komşular var ama canımın istediği bişeyi komşuya diyene kadar kendim yapıyorum veya eşime aldırıyorum mecbur.
EbruEgemen1123 NaimeYilmaz normalde de bişey isterken çok çekinirim. Hamilelikte bunu biraz aştım içime sinmiyor söylemesem istediğim şeyi yemezsem suçluluk hissediyorum o duyguyla söylüyorum sonra bi saat açıklama yapıyorum ahhahaa yani şey ııı ben aslında söylemezdim de hamileyim ya hani ben o yüzden söyledim mecbur falan diye çok komik 😂😅🙈
EbruEgemen1123 Tbrk hakkını helal et valla benim birden namazda aklıma geldi 😍 midem yanıyor biraz iyi gelir mi ki şifa niyetine 😂🙈
Tbrk EbruEgemen1123 helal olsun cnm nlck alir yeriz. Valla yiyince mutlu olcgin kesinde migde yanmani bilemem😁
EbruEgemen1123 Meryem12 kültür mantarı mı? Ben onu hem çok sevimli buluyorum hem severek yiyorum. Çorbasını yaptım hep mantarlı omlet yaptım sabahları, tavuk sote kullandım.
EbruEgemen1123 Meryem12 afiyet olsun çok faydalıymış mantar baştan zararlı gibi insan çekiniyo ama değilmiş onu öğrenince daha çok yedim bende yarasın yavrularımıza💕