Turuncubebik Merhaba canm iğnenin bebeğe değme veya keseye değme ihtimali yok, en ufak öyle bi ihtimal olsa bize kendi kendinize yapabilirsiniz demezler, kaç haftalıksın bilmiyorum ama morluklar, bezeler, kan toplamalar olacaktır. Benim karnım mosmor
Angel276250 Turuncubebik 15+2 yiz artık biz ama bi endişeleniyor insan yine de daha önce de düşüğüm olduğu için☹️ Hiç öyle kocaman morarmalarım kan toplamalar falan olmadı. Karnım da öyle aman aman çıkıp gerilmediği için ordan yapıyordum ilerleyen zamanlarda yapamam diye ama böyle olunca bıraksam mı diye düşünüyorum ister istemez
Bukii27 @“Angel276250” bende kanı görene kadar rahattım sonrasında 2 kere de aynı şey olunca fark etmeden stres yapıyorm demekki dedm cnkü baya kanıyordu 1 kere koldan denedim agrısına dayanamadım tekrar göbege gectim canm ama korkma bebege bişey olmuyor insallah saglıkla kucagımıza alırız
Boncukveannsi Angel276250 benim olmuştu hiç korkmayın birşey olmaz Allah’ın iziniyle 🥰 ben 3 aya kadar göbekten devam etmiştim sonra kol sonra bacak 🥰
Zeymel Angel276250 amin amin inşallah ben ilk bebeğimi erken dogumla dünyaya getirdim aynı şeyi yaşamak istemedigimden çok korkuyorum iste 🤷♀️yine de hakkımızda hayırlısı olsun her zman🙏🏻🤲🏻
Turuncubebik Angel276250 üzücü dururmundan dolayı endişeni anlıyorum canım ama doktoruna sor aynı şeyi söyleyecek sana morluk la bebek düşürmenin alakası yok damara denk gelmiştir morarmıştır. Bebeğe deyme ihtmali 0 , cvs karından su alma aminosentez de kocaman iğne sokuyorlar keseye ulaşmak için Oradan hesap et birdr öyle bir ihtimal olsa iğneleri bize alın vurun diye vermezler, her türlü insan var değil mi okuması yazmadı olmayan biri bile kendi vursun denecek kadar risksiz bir bölge, benim karnım mosmor günde cok fazla ıgne vurdugum için artık yer kalmadığı ıcın damara denk geldi cok, çürük ve beze içinde karnım. İçin rahat olsun lütfen
Turuncubebik Angel276250 biraz değil rahat olsun canım için inan bununla kötü birşey olma durumu 0, damara denk geliyor o morluklar bezeler oluyor, ama karındaki damar kişiye zarar vermiyor bu sebeple kendi kendimize vuruyoruz zaten. Kalçada yanlış yere gelse sonuçları çok kötü, karında öyle bir durum yok. Tüp bebek ile hamileyim karnıma milyon iğne vurdum çok normal bana o morluklar, yer kalmadıkça damara denk geliriyor ve sonu morluk kocaman ceviz gibi bezeler ( karnım bozuk be beze dolu)
Angel276250 Turuncubebik anladım canım Allah razı olsun bu kadar açıklaman bile beni rahatlattı çok teşekkür ederim. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimizi boşa vermesin inşaallah🤲🥰 isteyen herkese de nasip etsin en kısa zamanda 🤲♥️