tugbaarya Tarcin hadi inşallah benimki 2 kilo Dr sknt olmazsa taburcu edebilirim hazırlıklı gel dedi ay ins da evde nasıl yapicam bilmiyorum kızdan küçük ya:)
Tarcin tugbaarya olur olur hepsi hallolur canım allah büyük🙏 Ama çıkma zamanı yaklaştıkça korkular da çoğalıyor
Neftis tugbaarya ayyy çok sevindim 🤗telaşlı sevinç değil mi? Şimdi nasıl yapacağım, nasıl bakacağım diye ☺️.
Neslyy Tarcin sen güçlü olursan bebeğinde okadar güçlü olur canım dualarım sizinle toparlayacak inşallah küçük kuzu ♥️ rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin💐💕
Tarcin Neslyy saol canım benim. Bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin bile edemezdim. Önce Allah sonra minik savaşçı gücünü veriyor🙏 85. Gün bugün 🙏
Neftis Tarcin okuduklarıma göre erken doğanlar daha güçlü, mücadeleci oluyorlarmış 💪küçük savaşçılar 😘
Cerenora Tarcin Canım sana bir şey sormak istiyorum. Benim oğlum 1270 gr doğdu 1100 gr a düştü. Sonra 1280 oldu dediler. Bugün sorduk 1230 olmuş yani kilo vermiş. Böyle kilo alıp vermeler sizde de olmuş muydu?
Tarcin Cerenora oluyor canım tam kendini toparlayana kadar öyle oluyor. Sonra birden hep kilo almaya başlıyor🙏 içini ferah tut. Kilosu iyi bence. Artı ya geçmiş sonuçta. Solunumu nasıl?
Tarcin Canisi44 Allah razı olsun 🙏 Çok teşekkür ederim. Yarın gözü için enjeksiyon yapılacak. Dua yollar mısınız bize🙏
Cerenora Tarcin Maşallah canım biz solunum desteği almıyoruz. Sadece kilo almasını bekliyoruz. O da işte bir ileri 2 geri üzüyor insanı😔
eljid Cerenora yok cnm bende olr düşünürdüm sonradan çok gzl aliolr çok sukur alakası yok onların bedeniyle ılgili küçük oldukları için cnm