Tarcin Berfingnc onlar minicik bedenleriyle güçlüyken biz neden olmayalım canım. Zaman bu geçecek elenen. Evlatlarımız sağ olsun da geçer muhakkak🙏 İnşallah canım benim inşallah🙏 sağ Salim kucağımıza alırız🙏
Ozge_sevuktekin Tarcin rabbim evladınıza sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin dualarımız sizinle rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hastanede şifa bekleyen bebek çocukların yardımcısı olsun 🤲🏻
Tarcin Ozge_sevuktekin çok teşekkür ederim Allahım herkesin evladını bağışlasın inşallah. Acılarını göstermesin. Saolun dualarınız için. Onun gücüne çok inanıyorum. Buralara hep dualarla geldik biz. Az kaldı inşallah oksijen en alt seviyede. Kesildi mi kucağımda🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏
Cerenora Neftis Eğer kaldığınız özel hastane sgk anlaşmalı ise herhangibir ücret ödenmiyor. Biz özel hastanedeyiz sadece bez ve ıslak mendil veriyoruz.
Berfingnc Ödenmez olur mu benim oğlum şu anda özel hastahanede küvezde biz acil olarak gittiğimiz için sgk karşılıyo herşeyi doğuma falan 5 kuruş vermedim de ödeme yapıldığını söyledi çalışanlar.
Zeynozeyyo Yetişkin ve yenidoğan da yoğun bakım da kalan hastalardan bebekler den yatak ve küvez parası alınmaz ama ilaç kan tahlilleri filmler yapılan müdahaleler den ücret alınır arkadaslar özel hastane calısanı oldum için biliyorum
Cerenora Berfingnc Canım benim bebeğimde de var. Umbilikal katater. Sürekli damar yolu açmamak için göbeğe takılıyor. Bizim doğumdan hemen sonra takıldı.
Tarcin tugbaarya gözün aydın canım. Biz iyiyiz çok şükür 2480 gr dı evladım. Ciğerleri için bekliyoruz. Çok erken haftada doğduğu için doktor kuvez içi oksijene devam ediyor . En alt düzeye çekildi. Kavuşmamız yakın inşallah🙏
tugbaarya Tarcin hadi inşallah benimki 2 kilo Dr sknt olmazsa taburcu edebilirim hazırlıklı gel dedi ay ins da evde nasıl yapicam bilmiyorum kızdan küçük ya:)