Derya4152 Merhaba arkadaşlar dün beta 1488 çıktı ama doktor kese göremedi kaç haftalık oluyor birde kese görmesi kaçıncı haftada olur
AzraFarah Derya4152 1384 çıktı benim ki devletteki prof doktor görmedi, kendi doktoruma gittim keseyi gördü
Esra2017 Benim ilk verdiğim kan 2335 idi kese ne ultrasonda ne de alttan görülmedi Tekrar kan verdim 2 gün sonra, oda 3660 ama gene göremedi devlete gitmiştim Ordan özele geçtim sıkıntı mi var diye 7+2 haftalikken gittim kese gözüktü
Yasemincee26 Esra2017 merhaba aynı durumu yaşıyorum suan hatta doktor keseyi göremediği için dış gebelik olabilir felan da dedi. Siz7+2 de gittiğinizde beta değerimiz kaçtı
Zln2152 Makarnaasigi kuzum bende 6. Haftama yeni girdiğimde muayene oldum doktorum kese var bebek yok büyük ihtimalle boş gebelik dedi perşembe günü tekrar çağırdı gel göremezsek kürtaj dedi. Aynı durumu yaşayıp bebeğini gören var mı ?😔
Makarnaasigi Zln2152 Canım normal henüz kesim bişey diyemez ki kimse😊Canını sıkma görürsün inşallah 🌸
Zln2152 Makarnaasigi of inşallah kuzum yA boş gebelik ve kürtaj deyince iman yıkıldım zaten bir kaybım var bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum 🥹