Adabay1310 Benim de adetten 1 gün önce 27 çıktı 48 saat sonra tekrarladigimda 72 çıktı sizce kese için ne zaman gitmeliyim kizlar ? Son adet 1 Ekimdi
Neseeli Adabay1310 eğer düzenli artarsa haftaya Cuma veya öbür haftanın başı Pazartesi gidebilirsiniz, beta değeri genelde 1500 üzeri olmalı ki kese görünsün hayırlı olsun canım.. ☺️
Aylin355 Gebeyizbiz Yok değil tek şuan 25 haftalık kızım, haftasına göre normal olduğunu söylemişti doktorum
Adabay1310 Neseeli inşallah çok teşekkür ederim peki haftaya kadar iki günde bir tekrar etmeli miyim testi sizce
Lenaaaa Mervecan1 22+3 haftalığız 10 gün sonra tekrar yaptırdığımda 2721 di. Uzun zamandır beta hcg bakılmadı
Lavinyaa8 Mervecan1 18 haftalık olduk simdi betam 8 ile basladi 4 gün sonra 135 oldu 4 gün sonda 665 oldu sonra biraktim ölçmeyi 6 haftalik oldugunda kese görmeye gittim
Esma-99 Mervecan1 uygulamaya göre 6+1 ama bugün doktora gittk vajinal ultrasonla keseyi gördü fakat içi boş 5 haftalıkla uyumlu gözüküyor deyip bir hafta sonra çağırdı umarım boş gebelik değildir