Mervecan1 Az önce kan tahlili sonucumu ogrendim. 68.42 değerim sanırım 3.cu haftalardayim daha çok yeni 🥰🥰🥰 çünkü doktor kese göremedi vajinal ultrasonla baktı şimdi doktora görünecek tahlil sonucum ile beraber
323832 Mervecan1 adete 10 gun kala 7.7 adete 1 gun kala 987 idi beta degeri haftayi pek vermez son adet tarihine gore hesaplanir
Htc3866 Mervecan1 ilk beta 88 çıkmıştı şimdi 29 haftalık olduk yedinci hafta embriyo göründü sekizinci hafta kalp atışı duyuldu 🌸
Dilan_ylmz Mervecan1 Merhaba. Alttan muayene için ilk atlet yada ilk haftalar bakmak sakıncalı diyolar düşük sebebi olur diyolar doğru mu ya
Yenidenanneoluyom Dilan_ylmz ilk iki muayenem 1 hafta aralari var alttan muayene etti doktorum ve bunun sakincasi olmadığını söyledi. Bende bir sorun yasamadim su an 18 haftalik oldu.
Dilan_ylmz Benimde 78di degerim 2 gün önce bugün gidip artmış mi diye bakıcam yükselmeye bakıcam da alttan muayene için güzel şeyler duymadım insan korkuyo yaptırmak istiyor ama korkuyo
Tubatgn Mervecan1 Ben adete 2 gün kala 1420 beta ile öğrendim. Ama erken döllenme oldu yumurtlama dönemim öne kaymış falan. Herkesin betası bir çıkmaz canım önemli olan düzenli artış göstermesi. Beta ile hafta hesaplama olmaz bu arada son adetinin ilk gününden hesapla haftanı. Hayırlı olsun 🌺
Yenidenanneoluyom Mervecan1 benim supriz gebelik olduğu için anlayana kadar 6 haftalık olmuştu. 21 bin küsürdü kan tahlili sonucum😂
Limonzeytin Mervecan1 kese 1000 geçnce anca görünür. Ben 1360da falan gitmştm vajnal ultrsnla görünmştü hayrlı olsn. Önemli olan 2günde bi 2 kat artş olması değerin
Mervecan1 Limonzeytin inşallah bu kez sıkıntısız bı hamilelik geçiririm ve kucağıma alırım sagsaglim inslalah rabbim yine ne verirse hayırlısını versin
Gmz-gmz Dilan_ylmz ben Rusya da yaşıyorum orda heo öyle bakılıyor bende öyle baktırdım hiç bir sorun olmadı 24 haftalık hamileyim şimdi merak etmeyin gerekli görürlerse yapılır korkulcak bir şey değil🌸
Esma-99 Mervecan1 benimde öğrendiğimde 57 ydi bugün şuanda 2000 falan bugün keseyi görmeye gidicez umarım görürüz ♥️