Yisenturk Benim 15 gün ama doktor herşey çok iyi açılman var bugün veya en geç haftaya doğum olur dedi , sizin kaç gün kaldı durumlar nasıl ? Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum herkese maşallah 🧿🧿
Nnuurr Yisenturk Benim uygulamaya göre 14 gün doktora göre ise 1 haftam var çatı muayenesi yaptı normal doğum uygun dedi ama açılmam hiç yok😭 Teşekkür ederiz canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
hulyaca Yisenturk benim de son 20 görünüyor. 2. Hamileliğim. İlki normal doğumdu. Cumartesi kontrolüm var merak ediyorum en diyecek 🫠 geceleri çok zor olmaya başladı. Artık doğsa modundayım sürekli 🥲
Esragoren Nnuurr son 5 gün var günümün dolmasına ama açılmam yok ne yapmalıyım sence sende nasıl açılma oldu
Likayolcusu Nnuurr benim doğumun son saatlerine kadar yok denicek kadar azdı son 1 saate 8 santim birden açılmıştı
Rnd_9996 hulyaca sizinle aynıymışızz benim de 21 görünüyor merakla bekleyenlerdenim hadi doğsun artık die 🤭
Durucums hulyaca benimde 19 gün salı günü randevum var çok merak ediyorum çok agirlastim benim de ilk normal doğum buda öyle olur inşallah
Annelikyukleniyor Ezgitas benim de tam 12 gün var. Ama kontrolde açıklığım yoktu. Bakalım ne zaman gelecek 😅
melegimmm_ sadifealekova12 bişey sormak istiyorum nst de gözüküyo mu ilk gebeliğim de bilmiyorum ilk defa duydum merak ettim:-)
Yisenturk Mferideb nişan gelince acile git hemen demişlerdi bana bugünde öyle dediler gitmediniz mi ne zaman geldi nişan
Mferideb Yisenturk gitmez olurmuyum açıklık bakıldı 2 cm hala bir haftadır böyle geziniyorum sancım yok hala
Damla-aa Yisenturk Hayır gelmedi dün adet sancısı şeklinde hafif sancım oldu ama hala gelen giden yok son 15 gün ☺️
minikturtam1 Yisenturk 14 gün var. 18 kasima gün aldik. Ama ya 14 kasima yada 21 kasima cekmek istiyorum .cumartesi gunu kontrolde konuscam doktorla. Bakalim hayirlisi. Bana kalsa hic dogurmak istemiyorum. Keske hep icimde kalsa.
Yisenturk minikturtam1 korkudan mı diyorsun yoksa sevgiden mi içimde kalsın diyorsun ben korkudan içimde kalsın istiyorum eşimde doğurma boşver diyor şakasına🫣🫣
minikturtam1 Yisenturk aslinda dogumdan hic korkmuyorum. Ama 3.5 yil kayinvalidemlerle oturdum. 2 ay oldu daha evimizi ayirali. Simdi oğlumuz dogunca sabahin korunde gelip gece yarısı gitcekler . Sureklu bir kargasa gurultu. Esimin babaneside koyden geliyor yaza kadar burda kalcakmis. Kafayi yemek uzereyim. Keske hemen dogmasa diyorum.
tombul0bebek Nesli3504 benimde 8 belirtiniz oldu mu benim nişanım geldi acile gittim çatı muayenesi yaptılar çok acılıydı ondan sonra kanla karışık akıntı oluyor çok ağrım var çok korktum 😑