minigimherseyim Yisenturk son 10 günüm kaldı catı uygun suan normali bekliyoruz düzensiz sancılarım oluyor arası sıra adet sancısı gibi. Nişan gelmedi bugün yine kontrole gidicem bakalım ne olucak açılma var mı bakmadı hiç 38+4 üz bebek kanalda bas asagı hep. Pilates yürüyüş squat yapıyorum
Derya_gumus Yisenturk uygulamaya gore 58 gunum var:)) sezaryen olunca bu rakam kac gun ileri alinir bilmiyorum saglikla gelsin bebislerimiz insallah🤲
sevil42 Son 3 inşallah 8 kasımı bekler ama artık sancılar rahat hareket ettirmiyor planlı sezeryanımı beklesin diye sürekli yatıyorum
NS4665 Acil yardım 😭Doguma son 1 gün kaldı bugün muayeneye gittik. Çatın dar, açılma yok, sancı yok. Pazartesi günü son yatış yapılacak. Normal doğum olur mu sizce bunu yaşayan var mı?
Zynp-0805 NS4665 ben 39 .1 de dogum yaptım muayene olmak icin gittim 1 cm açılmam tek varmış suni sancı verdiler doğuma aldılar normal dogum yaptımbebk baş aşşağı duruyorsa normal doguma olabilir hakkında hayırlısı olsun sezeryan da olsan anne her zaman annedir hiç bir farkı yok