Kubrar33 Yisenturk Aslında 25 gunum vardı ama dün dogum yaptım🙃kızlar dua edınn bebegımede kavusuyum tez zamandaa
Mferideb Yisenturk gitmez olurmuyum açıklık bakıldı 2 cm hala bir haftadır böyle geziniyorum sancım yok hala
Sumeyyemehmet_erdem Nazlican46 bilmiyorum bende hiç duymadığım için kabul etmedim beklemek istiyorum dedim
Alevecrin Sumeyyemehmet_erdem benim kızım tam 40 haftalıkken doğdu bu da erkek bakalım ne zaman doğacak erkekler 9 ay 10 gün diyorlar ama nasip bakalım bekleyip göreceğiz henüz açılmam falan yok ama dönmüş kanala yerleşmiş 🌼🌼🙏
Nesli3504 tombul0bebek bana baktılar ama açılma yoktu sadece rahim ağzında yumuşama var demişti valla belirti falanda yok 1 kasımda gitmiştim kontrole sonra 10 gün sonra kontrole gel dedi
Thaaa Sumeyye_topal uygulamaya göre 54 gün ama sımdıden ağırlaştım hep yatsam anca hıc halim kalmadı😪
Sumeyye_topal Thaaa bende farksızım oturamıyorum belimın agrısı dırek vuruyor uyku uyuyormuyum bilmiyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamıyorum yürürken hemen yoruluyorum