Ssmerve10 Kızlar 1 senedir anksiyete bozukluğu var ve 3 hafta sonra sezeryan doğum olacak böyle olupta doğumu güzel geçenler var mı
Zaz24 Ssmerve10 sizi çok iyi anlıyorum ama düşünün 1 tane bile doğumda ölen anne gördünüz mü? Günümüzde anne bebek ölümleri neredeyse yok. Hele sezaryen bir günde binlerce kadına yapılıyor. 1 tanesi bile ölmüyor. Size de hiçbişey olmayacak
FatosNazim53 Ssmerve10 aynı durumu bende yaşıyorum canım. Anksiyete nin dışında panik atak ve sinir krizleri. Ağlama krizleri. Sanırım psikiyatri yolu görünüyor. Kadın doğum doktorum eğer çok zor durumda kalırsan psikiyatri ye gidip destek alabilirsin dedi bana. Son ana kadar bekliyorum bakalım.
Elisam123 Ssmerve10 anksiyete miymiş bu bende de var ilk doğuma giderken de olmuştu şimdi de var Allah on her günü kocama çocuklar sana emanet bana bişey olursa onlara iyi bak diyorum o da bana ölüm her yerde ne malum benim bugün ölmeyeceğim diyo ölmekten değil de çocuklarımı düşünüyorum daha çok
AyseKA Ssmerve10 benim de var yıllardır. Doğumuma 5 hafta kaldı. Ben de aynı şekilde korkuyorum. Herkesin korkuyor olması ve ona rağmen doğum yapmaları fikri iyi geliyor. Kadın Doğum doktorunuz biliyor mu ve ne diyor konu, ile alakalı?
Nursl7 @Ssmerve10 ben 13 senedir uğraşıyorum anksiyeteyle birlikte panik atağım da oldu Nur topu gibi 🙂 kafana takıp olayları büyütmediğinde hiç bişey olmuyor allahın izniyle
Ssmerve10 Nursl7 ahh arkadaşım nerden başlasam bilemiyorum ki ya ölürsem ya kanamam olursa diye hergun kendimi yeyip bitiriyorum ya o günü göremezsem diye değişik değişik düşünceler geliyor bide 3 buçuk yaşında bir oğlum var
Sererva Ssmerve10 canım merhaba nasılsın oldun mu sezeryanını 🥰 bende aynı korkulardan var tesadüfen bugün gezinirken senın yazdığını gördüm inşallah güzek geçmiştir sezeryanın💜
Yaycocugu Bendede var maalesef :( herşey yolunda giderse normal düşünüyo doktorum bende akışa bıraktm guya ama kötü düşüncüler aklıma geliyo sonra saçmalama diyorum
Ssmerve10 Yaycocugu aynı aynı valla bazen diyorum saçmalama nolcak sanki ilk değil sonra geri geliyor
Ssmerve10 FatosNazim53 ben gittim ilaç verdi kullanmadım baglanmayim diye ama şimdi tekrar oldu hepsi
Nursl7 @Ssmerve10 çok düşündüğün için böyle hissediyorsun seni çok iyi anlıyorum bak mesala beynimde kist var hala yaşıyorum anksiyeteyi dibine kadar yaşadım böyle böyle öğrendim başa çıkmayı kendine biraz zaman ver kendini iyi yönde dinle herşeyi olmasa bile çoğu şeyi oluruna bırakmanda fayda var
Ssmerve10 Nursl7 Rabbim yardım etsin canım hepimize yapmaya çalışıyorum ama elimde değil ki bı iyiyim 2 dk sonra hayatı sorgulamaya başlıyorum
Ssmerve10 Elisam123 Allah bize Şafi ismiyle şifa versin inşallah çok zor hele ikinci doğum olacaksa daha çok oğlumu düşünüyorum
Ssmerve10 AyseKA evet biliyor ben. Sana doğum sırasında şarkı söylerim merak etme bişey olmaz korkma bana güven diyor çok güzel konuşuyor o anlık diyorum ki büyütme ama sonra işte gerisi geliyor
Nursl7 @Ssmerve10 bazen olaylarda gülünecek bişeyler ara ben son 10 senedir kafama çoğu şeyi takmamaya çalışıyorum gülüp geçiyorum
Ssmerve10 Nursl7 bende küçüklükten beri vardı ama adını bile bilmiyordum ki bu hastalığın keşke hiç ogrenmeseydim geçip gidiyordu kendi kendine ama üstüne düşünce malesef şimdi hiç gitmiyor
Nursl7 @Ssmerve10 aynen öyle insan düşündükçe kuruyor kafasında herşeyi büyüdükçe büyüyor ama dediğim gibi dert insansa derman da insandır çoğu zaman Allah sana o gücü vermiş
Nursl7 @Ssmerve10 rica ederim Allah herkesten razı olsun dediğim gibi için sıkılırsa konuşmak istersen hiç çekinme yaz