Makarnaasigi Maysaamoms5 Canım ben kahvaltıda roka ve ev yapımı yoğurt ceviz yiyorum bol bol gece uyumadan da süt ve muz tüketiyorum öyle biraz hafifledi..Cok araştırmıştım karşıma magnezyum eksikliği çıkmıştı bende bunları yedim bol bol o yüzden rahatlıyorum..Sende dene istersen
Mlke95 Zln2152 asla kötü düşünme hayırlısını iste… beni de haberdar et dualarım seninle 🤲 Allah kimseyi ümitle gidip boş cevirmesin …. benim de 2 hafta sonra ikili taramam var bakalım hayırlısıyla 🌹
Zln2152 Mlke95 amin kuzum 🙏 allahım herkesin gönlüne göre versin bizlerinde dahil. Sana haber ederim kuzum da inşallah güzel haberler alırım 🥹 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canım tarama sonuçları güzel olur inşallah duaların seninle 🥰
Maysaamoms5 Makarnaasigi çok teşekkür ediyorum kuzum denicem zaten tüketiyorum roka yoğurtta aynı şekilde dediğin gibi belkide magnezyum eksikliğinden kaynaklı bu tür ağrılar umarım en kısa zamanda geçer ♥️
Makarnaasigi Maysaamoms5 Birde yumuşak yerlere oturcaz mecbur..Benim iki salonum var bi odadaki koltuğum sert onda oturunca berbat şekilde ağırıyor ama yumuşak olana oturunca uzanınca hiçbir şey olmuyor rahatlıyorum..Sert olanda uzanılı bile duramıyorum..Birde ağır kaldırma iş yapma😂Uzan iç ye uyu hahdhf😂😂Kocamız idare etsin napalım🤷🏼♀️
Maysaamoms5 Makarnaasigi sende dikkat et kuzum , en iyisi yastığın üzerine oturcan 😬😬 bide sürekli eğilip kalkıncada çok oluyor , temizlik yapıncada eşime diyorum daha bişi yapmam 😬 saolsjn evdeyken yapıyor ama çalışınca mecbur ben yapıyorum
Makarnaasigi Maysaamoms5 Valla benimkine bulaşık hariç yaptırmıyorum 😂O yaptıktan sonra yine ben yapıyorum 😂😂
Maysaamoms5 Makarnaasigi 😬 iyiymiş canım ya yinede eşlerimiz iyiki var başka da kim düşünüyor ki biizi 😬😬
Tugba4268 derxx bende yaşadım bir hafta sol kalcam çok ağrımısti yuruyemiyordum yatamiyordum sanki kırılmış gibiydi doktor parol almamı söylesi . Magnezyum eksikliği falan dediler ama magnezyumumda da bir sorun yoktu
Mom-babyyy derxx bizim gibi olanların kervanına hoş geldiniz 8 haftadan başladı kuyruk sokumu geçiyor bide sırat ağrısı ekleniyor midemi bulanmiyor kusmamiz yok ama kaderimiz bel ağrısını erkenden çekmek 😄