Gulcann9 babymomm__ zamanla herşey geçiyo bazen hiç bi şey yaşamayınca da tedirginlik başlıyor hamilelik geçici bir süreç o yüzden sabır ☺️
omrumm Elifk- eğer böyle söylediyse kız olma ihtimali yüksek ben 13. Haftada öğrendim erkekti ve minik bir pipi vardı bildiğin 15. Haftada iyice netleşti kız olunca riske atmıyorlar büyümesini bekliyorlar galiba
Melegm0523 Elifk- banada 12+4 erkek dedi benziyor falan demedi ama acaba erken mi diyorum bilmiyorum ki
Elifk- Melegm0523 aslinda 12.haftadan sonra bir fikirleri oluyor, bazi doktorlar biraz daha temkinli yaklasiypr 16.haftaya kadar. Benim doktorum da sirt ustu yatsaydi kesin yorum yapardim dedi, senin pozisyonun uygundu demek ki 😊
323832 Gulcann9 adete gore15+1 ultrasona gore 16 haftaligiz hafif kasık agrisi yasiyoruz baska sorunumuz yok şükür
Aysehsdmr Gulcann9 13+2 mide bulantısı ve depresif ruh halim var hiç bişi yapmak istemiyorum ya 🙄🙄 progestan kullanıyorum büyük ihtimalle etkisi var
Gulcann9 Aysehsdmr bende kullanıyorum şükür bende bi etkisi yok çok şükür o hamilelik psikolojisi bence ara ara bende de oluyo
323832 Gulcann9 aynen batma seklinde oluyor hatta bugun kontrolüm vardi doktora sordum normal bi sorun gozukmuyo dedi
Aysehsdmr Gulcann9 benim devam ediyor da prillam ile duruyorum progestan attığında daha çok oluyor bnde ya vajinal alıyorum bide