Melegm0523 Gulcann9 13+1 normal güzel gidiyordu ama dün kanamam başladı yatışa geçirdi doktorumuz hayırlısı inşallah
Zeynep_alya Gulcann9 amiin inşallah 🙂 yok bende geçmiyor ilk kızımda da doğuma kadar kusmustum sanrim bu da öyle olacak
Gulcann9 Melegm0523 rabbim şifa versin inşallah oluyo genelde progestan kullanıyorum bende ağır işlerden uzak durmak gerekiyor
Elifk- Melegm0523 geçen hafta erkege benziyor dedi, bu hafta da kiza benziyor dedi 😀 pozisyonu kötü yan yatiyor bizimkii o yuzden yorum yapamiyorum net sekilde dedi🙈
Gulcann9 Melegm0523 13. Haftayız kasık ağrıları oluyo ara ara batma şekilde midede hazımsızlık buna şükür hepsi geçecek inşallah sağlıcakla kucağımıza alınca 🤲🏻
Nisanur_ 15haftalık hamileyim mide bulantısı ilacı içmeden duramıyorum ertesi gün hemen tutuyo midem ne zaman geçicek acaba
Eda_46 Elifk- kontrole girmeden yarım saat öncesinden bitter çikolata yiyin kan şekeri artışından hareketlendirecek bebeği 😇
Melegm0523 Elifk- banada 12+4 erkek dedi benziyor falan demedi ama acaba erken mi diyorum bilmiyorum ki
babymomm__ Bizde 15 haftalık olduk ama nasıl olduk mide bulantısından kafamı kaldıramıyordum hala ufak devam ediyor ama lavobaya gidecek kadar değil şükür. Allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🤲🥰
Gulcann9 babymomm__ zamanla herşey geçiyo bazen hiç bi şey yaşamayınca da tedirginlik başlıyor hamilelik geçici bir süreç o yüzden sabır ☺️