cahillesohbetikestim Serifeee afyon da doğum fiyatları çok afaki bir şekilde artıyot canım sen olduğun yerde doğum yap bence de baktım fiyatlar çok artıyor bende devlete geçicem.
Hillary cahillesohbetikestim fuar hastanesinde ikili ve üçlü tarama fiyatı nedir yaptırdınız mı ne kadara yaptırmıştınız
matematikcianne22 Serifeee Ben İsa Beyi hiç önermiyorum. illaki fuar ise cemile hanıma gidebilirsiniz. Kendisi olabildiğince evhamlı panikleten bir doktor. Bu hamileliğimden önce gidiyordum ki ilk gebeliğim kalbinin durmasıyla kürtajla sonuclandı kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım net olarak hamile kalmamın zor olduğunu söyledikten 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra kesemin boş olduğunu söyledi. Ondan çıkıp baska doktora gittiğimizde kalp atıslarını dinlettirdi. Boşu boşuna panikleten bir doktor.
matematikcianne22 zeynep_6n Nadire Tuncere devam ediyorum özel polikliniği var ve doğumda da hastane ücretleri ile nerdeyse aynı 6500 dedi
ilaydaaltann_ Hillary detayıyla giricem pazartesi günü 1000 lira civari dendi. Muhtemelen onlar da 1000 lira altindadir.
cahillesohbetikestim Hillary Cemile hanım sadece ikili test istiyor geçen sene baya uygun fiyatlar bu sene haftayı kaçırdığım için yaptıramadım bir bilgim yok
zeynep0303 İki gün önce İsa bey de suda doğum yaptım. Güncel fiyatı söylüyorum 19600 lira. Gebeliğimin başından sonuna İsa beye gittim çok memnun kaldım. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. İsa bey bence normal doğumda Afyon’un bir numarası herkese tavsiye ederim
Epitapph zeynep0303 bu ücreti doğum öncesi verebiliyor muyuz yoksa doğumda güncel olarak mı vermek durumundayız