my-stery Zln2152 evet doktor geç döllenme olduğunu düşündü geçen hafta bekleyelim dedi ama bu hafta da karından göremeyince bi şüphelendi alttan baktı yeterli gelişmemiş dedi, haftaya kadar yine şans tanıyalım dedi 😌
Zln2152 my-stery inşallah işleme gerek duymayız kuzum allahım gönlümüze göre versin inşallah 🙏 hastahaneye gidersen bana haber et
my-stery Zln2152 amin canım hayırlısı olsun inşallah, Allah ne derse nasıl derse öyle 🤲🏻 Perşembe gidicem eğer perşembeye kadar bir aksilik olmazsa inşallah haber ederim, sen de et, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻
Gamzetncblkk06 Asliormanci inş bende salı günü gideceğim artık görürüm yolk kesesi var ise bebek vardır diyorlar doktorlar sağlıksız gebelik olabilir diye korkuttu
Zln2152 my-stery bende perşembe gününü bekliyorum bakalım ne diyecek inan korku ve stresle bekliyorum ne duyacağım acaba diye
my-stery Zln2152 ayyy kesinlikle ben de, her şey Allahtan ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş derim. Ama ne yaşan söyliym kürtaj diyince bir korktum anestezi falan
Zln2152 my-stery amin canım amin herşeyin hayırlısı ama tabi güzel haberler ile dönmeyi elbet isteriz. Haber ederim sana kuzum sende edersin allahım güldürsün yüzümüzü inşallah 🙏
Zln2152 my-stery valla kuzum bende kürtaj kelimesini duyunca yıkıldım korktum hem evladımı kaybetmekten hemde o kürtajdan gerçi kürtajda korkulacak hiçbir şey yok uyutuyorlar He hiç bir şey asla hissetmiyorsun yaşadım çünkü o duyguyu kürtajdan sonra da 4,5 gün kanama oluyor öyle yani
my-stery Zln2152 eğer ki boş gebelikse evladımı kaybettim diye üzülmemize gerek yok, rabbim bu sefer nasip etmedi diycez kuzum ona üzülme, Allah dediğin gibi yüzümüzü güldürsün hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin, şimdiyse şimdi inşallah ♥️🤲🏻
Zln2152 my-stery haklısın kuzum ama ne bilim o gebelik heyecanı annelik duygusu derken sonradan kötü şeyler duymak yıkıyor insanı tabi. Ama rabbimden gelen baş göz üstüne hayırlı haberler almak dileğiyle 🙏❤️
my-stery Zln2152 amiiin amin amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Öyle evet çokça haklısın ama üzülmek de çare değil ki be güzelim, Güzel haberler alalım inşallah ♥️
Zln2152 my-stery öyle ne yazık ki balım. Elden zaten hiç bir şey gelmez keşke gelse allahım bizi iyi şeylerle karşılaştırsın kuzum senin ilk gebeliğin mi bu🥹❤️
my-stery EmineSerdar benim de geçen cuma almamıştı sadece ultrasonla baktı, büyüme yeterli olmayınca beta istedi
Karman34 Gamzetncblkk06 3 haftalıktı keseyi gördük 5. Haftada vajinal ultrason ile bebeği gördük susam kadar 🥹 sonra zaten hızlı hızlı büyüyor
eknsnsr98 Gamzetncblkk06 olabilir canım yolk varsa bebek oluşacaktır sadece stres yapma demek ki geç döllenme olmuş