Karman34 Gamzetncblkk06 3 haftalıktı keseyi gördük 5. Haftada vajinal ultrason ile bebeği gördük susam kadar 🥹 sonra zaten hızlı hızlı büyüyor
menesse benim 5.hftada sadece kese vardı yolk kesesi bile yoktu. Dr 10gün sonra gel dedi. Gittiğimizde bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. Senin yolk gözüktüyse bebeği daha yakın zamanda görürsün bence
Gamzetncblkk06 menesse Allah razı olsun benim 6+4 ama sağlıksız gebelik olabilir dedi çok korkuttu😔 yolk kesesini gördük geç döllenme mi bilmiyorum kafam çok karıştı bu ara canım 🌸
menesse Gamzetncblkk06 stres yapma sakın. Ben de bebeği görene kadar acabaların içinde kaybolmuştum. Doktor en kötüsü boş gebelik olablir dedi.doktorlar insanı önce kötüye hazırlıyorlar.
menesse Gamzetncblkk06 ayrıca benim de geç döllenme.işk muayenede adete göre 6.hafta bitiyordu.hatta göbekten keseyi göremedi bebek yok dedi.alttan baktı ve keseyi öyle gördü. Ben aşılama ile hamile kaldığım için geç döllenme olduğunu biliyordum o yüzden 5hafta olarak hesaplattım doktora.içini ferah tut
eknsnsr98 Gamzetncblkk06 olabilir canım yolk varsa bebek oluşacaktır sadece stres yapma demek ki geç döllenme olmuş
Zln2152 Bende 6. Haftamda muayene oldum doktorum kese var bebek yok bu boş gebelik dedi o an ne yapacağımı şaşırdım perşembe de gel yoksa kürtaj dedi 😔
my-stery Zln2152 bugün muayeneye gittim ve aynı şeyleri duydum ben de sat 21 Eylül beta hala 800 ve kese bir haftada çok az gelişmiş, boş gebelik olarak düşünüyorum ama son bir şans verelim dedi yoksa cuma kürtaj benim de 😌
Gamzetncblkk06 my-stery benim de kese var yolk kesesi de göründü ama bebek görünmedi haftaya gideceğim rabbim herkese sağlıklı şekilde görmeyi nasip etsin
Zln2152 my-stery benimde 19ekim adete iki gün kala:26.30 21ekim adet günüm: 96.30 25ekim:689.30 37ekim:1392
Zln2152 my-stery benimde uygulamaya göre 6+2 bende bebeği göremedim kese boş ve boş gebelik olabilir dedi
EmineSerdar Benimde bugün kese görüldü büyük ihtimalle Bebek var dedi cuma tekrar çağırdı birde troidlerim yüksek çıktı onun takibini yaptirmamiz gerek dedi
my-stery Zln2152 aslında senin benden çok daha iyi, belki de olur daha zaman tanımış doktor 🙏🏼 Benim 21 ekim regl olmam lazımdı 24 ekimde kan verdim, 23 ekim kaset test yaptım çıkmadı mesela çöpe atarken çok silikti 1 saat sonra
Fir Glhnmsrc Zln2152 Zln2152 Senin yorumlarina bir cok yerde denk geldim. Bence korkma. Bende gittim ve kese bos gozuktu. Hormonlar 48 saat incinde 2 katina cikmasi gerekiyormus. Oyle de cikti. Bunun anlami gelisimli bebek mis yani senin hormonlarinda yukseliste benze daha cok kucuk o yuzden
my-stery Zln2152 aynı şeyleri söyledi bana da, çok olumlu konuşamıyorum ama yok da diyemiyorum dedi bekliycez bakalım, doktor çarşamba çağırdı da ben perşembeye kadar bekleyelim dedim yoksa da cuma işlem yapacak
Zln2152 my-stery inşallah işleme gerek duymayız kuzum allahım gönlümüze göre versin inşallah 🙏 hastahaneye gidersen bana haber et