Dilekgrgn Sinemiraz internette önce cennete açılan kapı yazıyordu daha sonra ismin efl Farsça kökenli bir isim olduğu yaZıyor tam anlamı yok ama güzel bir isim
Sinemiraz Dilekgrgn telaffuzu çok güzelmiş f sesi zaten kız isimlerine çok yakışıyor ismiyle sağlıkla doğar büyür umarım ☺️
Aras EmelBG canım kendi tercihin hayırlı olsun inş ama söylerken bi değişik geliyor naçizane fikrim 😘🌺
RabiaGlck MeltemKocamer kulağa hoş geliyor demi bizde çünkü göktürk düşünüyoruz soyadımız da gölcük uyumlu olur diye 😍
EmelBG Aras Biz çokca sevdik tatlım isimli süslü yazılı şeylerini yaptırdım zaten hep 🙈💁🏼♀️💁🏼♀️.Sade hoş geliyor bana alışık olmadığı icin herkese farklı gelebiliyor tabi ki düşünce 🙈🎀💁🏼♀️
Hilalanneoluyor Bsratrkogluu benim ilk oglumunda adı alihan ikincisi yolda kura yaptık eşim ve benim istediklerimizden oğlum çekti ve inşallah ismi Batuhan olacak ☺️ Sizce nasıl
baharayazz Bsratrkogluu haftaya cinsiyetini öğrenicem inşallah :) Erkek olursa Cihangir kız olursa Ahu düşünüyorum , tabi kararımız değişmezse 😊🍼
Aras EmelBG ben ilk defa duyduğum için belki farklı geldi 🤷🏻♀️ Siz beğenmişsiniz önemli olan o zaten canım yanlış anlama lütfen kötü bir isim demedim sadece söylerken biraz farklı geldi ☺️ Sağlıklı Salih evlat olsun inş isim her şekilde hallediliyor 😘