Kagan_pasa2 inş bizim Yusuf’ta öyle olur☺️🙏🏻
Bebeğinizin ismi ? 👶
babyboy1 hiç yok canım sezeryan olucak ama bizim sizin normal mi
Alperen Talha olcak inşallah☺️
son 10 gün kaldı daha cocugumun adı yok ne güzel herkes koymuş hic bir isim icime sinmiyor bi turlu karar veremiyoruz hep kaan diyordum bi olsun diyorum bi vazgecyorum eşimdr aynen oyle ne koysak hic bilemedik 😑
1.oğlum berke 2.oğlum ahmet deniz 3.oğlum ömer bulut'u bekliyoruz 27+5💙💙💙
Bsratrkogluu en başından beri kız olacak dedim durdum doktor da kız diyince iki gün sonra adını koymuştuk bile 🤗 Mila ❤️
babyboy1 çatım çok dar olduğu için bide aşırı bel ağrım var yapamıycam göze alamadım hem doktorumun söylemesiyle hemde kendi isteğimle çok korkuyorum normal Doğumdan
Allah nasip ederse Kuzey 💫olacak 💙🙏
Mavisilegamzeli 9 yaşında oğlum adi batuhan ve daha hamile kalmadan bartu olsun dedik abimiz tabi bartuhan olacak diyor🙃🙃 ve kesinlikle biz çok begeniyoruz güzel seçim seninkide cnm😍😍🤗
Allah nasip ederse kız olursa Duru erkek olursa Göktürk 🖤 Daha evlenmeden hayalini kurduğumuz isimler 🤗
Dilekgrgn eflinin anlamını nedir ?
Bsratrkogluu Leopold Ata Bartos 🧡🦁
Kendisi 11 günlük oldu bile 🤤
Kendisi 11 günlük oldu bile 🤤
Sinemiraz internette önce cennete açılan kapı yazıyordu daha sonra ismin efl Farsça kökenli bir isim olduğu yaZıyor tam anlamı yok ama güzel bir isim
GÜZ 🎀💜
Büyük oğlumun adı Ata mustaf
Fa 2. Oglusum yolda ata abisi yaman ismini koyacak
Fa 2. Oglusum yolda ata abisi yaman ismini koyacak
Zuleyhakaan bizde Göktürk düşünüyoruz 🌸
Bsratrkogluu bulut kaanı bekliyoruz 🤗
MeltemKocamer kulağa hoş geliyor demi bizde çünkü göktürk düşünüyoruz soyadımız da gölcük uyumlu olur diye 😍