Merrcimek Krdln2911 Benimde gelmemişti sezaryenle doğum yaptım sonrasında geldi. Emzirdikçe geliyor çoğalıyor
Krdln2911 YagizAsyaMom Amin canım inşallah teşekkür ederim ❣Rabbim evlatlarımızı sağ salim bizlere bagislasin inşallah 🙏
Maviii YagizAsyaMom evet bende de gelmedi hiç, halama söylemiştim alakası yok dedi 😁😁 umarım yoktur, ve sütümüz gelir 😍
Nickimyokkibenim Bebek emdikçe gelir canım alakası yok onunla sezeryandan sonra da hemen gelir ben sezeryandan sonra hemen geldi bebek yeter ki emsin en önemlisi o çünkü meme reddeden bebekle sütün olsa da işe yaramıyor pek
cinderella YagizAsyaMom normal Doğumda hemen geliyo ama sezeryanda 2-3 saate geliyo diye biliyorum mama fln alın yinede yanınıza
GamzeCan Krdln2911 canım bi tanıdığım var doğumdan 3 gün sonra gelmis sütü olabiliyor yani kafana takma
Muhammedamine Krdln2911 buna takılmayın bence sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🏻doktorlar sütün erken gelmesinin iyi olmadığını akan ilk sütü bebeğin emmesi gerektiğini söylüyorlar
Zeynepyilmaz 04 ekimde doğum yaptım sezeryan ile o güne kadar hiç sütüm gelmemişti anestezi aldığım için 3 gün sonra geldi hamilelikte gelmemesinin doğduktan sonrada gelmeyecek olması ile bir alakası yok. Göğüslerim bile büyümedi hamileyken ama doğumdan sonra süt gelince büyüdü endişe etmeyin 🙏🏻