Krdln2911 37 haftalık gebeyim ve hamileliğim boyunca göğüsumden hic süt gibi bir akıntı gelmedi acaba doğumdan sonra süt gelmesinde bir etkisi olur mu böyle birşey yaşayan varsa aydınlatırsa çok sevinirim
YagizAsyaMom Krdln2911 bu soruyu geçen gün kafama bende çok taktım. Anneme ve kayınvalidem sordum biri sezeryan diğeri normal yapmış ve ikisinin de doğumdan sonra gelmiş. Demek ki bazılarının erken gelebiliyor süt hormonıyla alakalı olabilir
Krdln2911 YagizAsyaMom Inşallah hepimizin sütü bol bol gelir 🙏cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 🙏
Maviii YagizAsyaMom evet bende de gelmedi hiç, halama söylemiştim alakası yok dedi 😁😁 umarım yoktur, ve sütümüz gelir 😍
Luly Korkmayın kizlar benim de öyleydi ve minicik göğüslerim yani ... büyümemişti bile.. 24 eylülde doğum yaptım vajinal doğum gayette sütüm geldi bebek emdikçe gelecek .. siz bol bol emzirin doğumdan sonra.. hurma incir yeyin bol bol ..önce gelmedi benimde yani .. ilk gece de damla damlaydı sıkınca.. bebegime yetecek kadar var suan ..
[silindi] Krdln2911 hiç öyle bir şey yok canını boşuna sıkma. Benim gögüslerimden hiç süt gelmedi hatta kuruydu hep. Doğum yaptım sütüm hemen geldi süt sağma pompasıyla da arttırdım sütümü
Krdln2911 [silindi] Bende aldım pompa inşallah gerek kalmadan gelir 👍Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
cinderella Krdln2911 bende 40+4 de Doğum yaptım o güne kadar hiç bişey gelmedi Doğumdan hemen sonra geldi ama
cinderella YagizAsyaMom normal Doğumda hemen geliyo ama sezeryanda 2-3 saate geliyo diye biliyorum mama fln alın yinede yanınıza
Krdln2911 YagizAsyaMom Amin canım inşallah teşekkür ederim ❣Rabbim evlatlarımızı sağ salim bizlere bagislasin inşallah 🙏