mrvdmhmz Zln2152 Rabbimin izniyle görürsün canım benim içini ferah tut her zaman. gerekirse doktorunu değiştir Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah hiç asma yüzünü🙏🏻❤️
Zln2152 mrvdmhmz amin inşallah güzelim inşallah 🙏 iyi düşünmeye çalışıyorum ama hissizleştim hamile değilim gibi hissediyorum sanırım dünden beri böyle psikolojik mi nedir bilmiyorum çok araştırdım kafam bulandı onlarda etkiledi perşembe günü kontrol var duanı eksik etme inşallah güzel haberler ile dönerim kuzum 😔❤️
g_mtlu busra009 ben de 2 gündür öyleyim magnezyum ve parol kullanıyorum süt ürünlerini arttırdım biraz daha iyiyim
Aleynaerayy22 baharalude gaz sancısı çok kötü gercekten ya bi kez 17 haftalık falandım o zamanlar 1 gün boyunca sızlamıştı hep karnımın altları 1 saat boyunca da şiddetli agrim olmustu doktor normal demişti bu haftalarda diye ama doğal çözümü internette biseyler bakarsan belki vardır canım doğal yöntemler denemek daha iyi ilaçtan
Rukiye24 Asmrr kız 🙏🏻😥umarım geçer bazen bu ağrı bunalıma sokuyor beni hamileliğimden keyif alamıyorum
Valide-Sultan-61 34+4 olacağız bir kaç saat sonra. Nefes alamıyorum azıcık yemek yesem karnım davul gibi şişiyor hazımsızlık yaşıyorum kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlaniyorum vs. Vs. Sona yaklaştıkça zorlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Alya__ Bizde bugün 15+4 olduk şişkinlik ve ayakda fazla durdukça kalça ve bel agrisi oluyo cok erken degil mi sizcede 🤔
Semanur-51 Meryem_79 bende de vardı canım da bı sure sonra gidiyor oğlan çocuğunda genelde olur diyolar 😀
Meryem_79 Semanur-51 ay inşallah gecer cinsiyeti çok merak ediyorum kimi de diyor kiz çocuğunda oluyor 🤷♀️
Semanur-51 btllsk ay bende aynı sürekli açım 1 haftaya kadar hep ağlamak istiyordum da geçti o olsun şükür. 😀😀