Rukiye24 Asmrr kız 🙏🏻😥umarım geçer bazen bu ağrı bunalıma sokuyor beni hamileliğimden keyif alamıyorum
Rukiye24 ilknur8484 [silindi] Asmrr MaviDeranHazal 2cocukluhayatamerhaba Dimplebubu Kızlar hepimiz aynı sorundan müzdaribiz bir arkadaş buraya etiketlediklerimden biri geçti yazmış kaçıncı haftada geçti acaba şuan magnezyum kullanıyorum 4 5 gündür bu ağrı tutulma ani kramp hareket ederken batma gibi oluyor. Kız bebek aranızda cinsiyet soranlarda olmuş. Sizlerin cinsiyet nedir alakalı bişey mi bilmiyorum. Ben çok zayıftım 40 kilo başladım gebeliğime 3. Aydan sonra 9 kilo aldım 3 ayda 26+2 bilmiyorum bu da etkilermi birden vucüt taşımakta zorlanıyr olabilir mi
ldyarse Emos07 35+4’teyim ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor midem bulanıyor birde gaz problemim var sürekli gazım var birde kızım felaket güçlü vuruyor ittiriyor canımı yakıyor
Elif927 elifbln Şimdi ne için içtiğiniz çok önemli bana 4 öğün verdi ama yemek dokunur gaz yaparsa içiyorum . Gece de boğazım İçin içiyorum reflüyü kesiyor gece içersen arkasından bir yudum su dahi içmiceksin . Hatta alerjik öksürüğüm oluyordu boğaza kapama yaptığı İçin ona bile iyi geldi maşallah barekallah :))
Zln2152 mrvdmhmz ah kuzum ne bilim doktor öyle deyince içimde kuşku var huzursuz oldum dünden beri. Vajinal muayene olmasına rağmen göremedi inşallah bende görürüm yavrumu🙏😔❤️
mrvdmhmz Zln2152 Rabbimin izniyle görürsün canım benim içini ferah tut her zaman. gerekirse doktorunu değiştir Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah hiç asma yüzünü🙏🏻❤️
alyabebek23 Emos07 Kızlarr 21+4 haftalığız gece sabaha kadar uyuyamıyorum resmen geceye tuvalette geçiriyorum yarım saatte bir idrara çıkıyorum enfeksiyon yok dedi doktor sizdede oluyormu
Beybix alyabebek23 evet bende aşırı wcye sıkışmış gibi sürekli tuvalete gidiyorum ama çok az tuvalet yapıyorum
Edafmo Emos07 tam 22+0 dayım Bir aydır süren sürekli burun tıkanıklığını, gece uyurken nefes darlığını, sağa sola dönmekten uyuyamamayı, 2 aydır süren kuyruk sokumu ve kalça ağrısını saymazsak gayet iyiyiz şükürler olsun 😂😂
Beybix Eedanurrrrrr zofer benim de kusmamı sadece bu kesiyor zaten bu da etki etmeseydi 9ayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalacaktım
MaviDeranHazal Rukiye24 hamilelikten önce kuyruk sokumum kırıldı 5-6 ay kayropraktik tedavi gördüm. Çok faydası oldu ama asla yüzde yüz geçmedi. Hamilelikte de ara sıra ağrıyor neler çektim bir ben bir Allah bilir. Pelvik taban kaslarınızı güçlendirecek yoga yada egzersizler yapın YouTube’a yazınca çıkar zaten. Tam üstüne de asla oturmayın Allah şifa versin inşallah
Bsseher piiremsesinannesiii bol bol uyuyup dinlenin bende öyleydim şu an son haftalardayım sürekli uykusuzluk çekiyorum asla uyuyamıyorum 😔
Mommy2728 11+4 haftalığız ama diş ağrısından duramıyorum doktora gittim kanal tedavisi olman gerekli dedi ama bu zamanlarda düşük tehlikesi yaratıyormuş denemediğim bişey kalmadı 😔
Bsseher Emos07 34. Haftamdayım göğüs altında sürtünmeye bağlı yanma oluyor. Asla sütyen takamıyorum karnım büyüdükçe de artıyor ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı
Z72r47asel Emos07 11+6 haftalık oldum kusmalar ve koku hassasiyeti hala hız kesmeden devam ediyor ne zaman geçecek diye bekliyorum 🙄
DenizinAnnesiiiii Emos07 35+5 olduk. El ayaklarda ödem, tuvaletten çıkamama, uzanınca nefes darlığı, hareket etmekte zorlanıyorum artık 😀 ama her şeyine değer yeter ki iyi olsun kucağıma gelsin sağlıkla💕
Sd_gulerer88 Nnuurr bana bulamti haplari vermisti iki tane onlari kullaniyodum agri icin saniyodum degilmis bulantiymis bi sure kullanmistim baktim agri gittikce cogaliyor surup verdi surup daha kotu agritti hepsini biraktim azaldi ama cektrdi yine bana dah sonra yine agridan duramadim baska klinge gittim acil oda buscopan verdi onla idare ediyorum yedigimde aciktigimda vuruyo agri afedersin gegirmede rahat olmuyo midem daha cok vuruyor
Nurnurrr Angel276250 bizde 15 hafta olduk bugün aynı sorunlardan muzdaribim bnde 😒 hâlâ devam ediyo cinsiyet öğrendiniz mi bu arada
Sadebikahveee Buseceyb yok kullanmadım gerçi doktora daha gidemedim p.tesi gidicem o zaman sorarım bu durumu korktum bende
NilAda16 edakaba hadi ya böbrek hiç ama hiç aklıma gelmedi. Korktum şimdi. Salı günü doktor kontrolüm var hemen söyleyeceğim umarım bir sıkıntı yoktur🥹