tontonhanim Gulsahcicek kız dur yemek yaparken doğurursun bak dikkat et 😂 afiyet olsun bu halinle menü kalabalık maşallah
Damlacaa Kremalı tavuk , baharatlı makarna , salata. ( Tavuk dünyası menüsü çalanze 🤡) Çorba yapacağım ne çorbası yapsam henüz bulamadım. Çayın yanına kısır yapacağım bı de tatlı.
tontonhanim Sumiire ahahah bende hergün bir tatlı düşünüyorum sonrada düşünmemle kalıyor😂 afiyet olsun 😋
Sumeyyeabdi tontonhanim sağol canım evet iyi oluyor aşağıda çocuklarda olunca hemen çıkamıyoruz yukarı erkenden yapım hazır dursun yemek🥰
Damlacaa tontonhanim bacım biz çay içerken ağzımız boş durmuyor sanki sofrada hiç yememiş gibi elimiz ağzımız bişi arıyor 😁 Kısır bende eşimde severiz bayadirda yapmiyodum, tatlida basit bişi yaparım yine işte. Film izlerken boş ekrana bakmak bize göre degil hem ağız hem gözler çalışıyo bzide 😅
Sumiire tontonhanim bende aynı emzirdiğim için aklımdan neler geçiyo neler gidip dolaptan helva yemekle yetşniyorum 😂 sizede afiyet olsun şimdiden
Zuzu6901 tontonhanim burda yazılanları not al bari, diğer haftanın menüsü çıksın ben burdan fikir ediniyorum arada 😂🙈
tontonhanim Zuzu6901 bende öyle yapıyorum yarın ve cumartesi menüsü kafamda belirdi de bugünün hala yok😂
Ayse_Nuryusuf01 tontonhanim akşama misafirim var mercimek çorbası Lahmacun Salata Ayran Tatlı Bugün bu şekilde
tontonhanim Damlacaa ayy ne güzel benlik ortam da eşim bana ayak uydurmuyor 😂😂 eşim tek çeşit olucak çatın yanında da bişe yiyip içmez😂