Annesininportakali53 tontonhanim sjsjsj 35+4 haftalığım az kaldı galiba hala kıpır kıpır fare gibi dolanıyorum çok şükür ama bakalım 38 de gelir diye düşünüyorum 🤣
tontonhanim Annesininportakali53 masallah de kız 😂 sen testereli yakın zamanda alırsın darısı bizlere 😂 yine de dikkat et sen
egeninincisii tontonhanim Afiyet olsun ☺️😍 ben de kardeşimle doldurmuştum geçen hafta buzluğu, 33. haftadayım ağırlaştım artık🥹
Gulsahcicek tontonhanim yeşil mercimek çorbası, türlü, pilav salata veya cacık yeter daha ne olsun 38. Haftamdayım yaparken sanki üç gün geçiyor gibi 😀
tontonhanim Gulsahcicek kız dur yemek yaparken doğurursun bak dikkat et 😂 afiyet olsun bu halinle menü kalabalık maşallah
Zuzu6901 tontonhanim kuru fasulye pilav cacık turşu, valla yeni yeni yapmaya başladım yemek, her gün ne yapsam derdi çok zor 🥺
tontonhanim Zuzu6901 hiç deme ya afiyet olsun 😋 bu haftayı ben ful yemekle geçirdim 😀 menü bitti bende
Zuzu6901 tontonhanim burda yazılanları not al bari, diğer haftanın menüsü çıksın ben burdan fikir ediniyorum arada 😂🙈
Sumeyyeabdi tontonhanim sebzeli bulgur pilavı salata ayran oğluma da makarna yaoacagim canim cikmadan yemeği yapıyorum oğlumu kresten alıyorum rahat oluyor o yle 🥰 34.haftamdaym aksama doğru pil bitiyor 😂